Οριστική διακοπή Τούμπα...

  • Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 21:43

Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία. Καταγγελίες για επεισόδια στα αποδυτήρια. Τι λέει ο ΚΑΠ, τι συνέβη σε ακριβώς ίδια περίπτωση πέρσι με τον ΠΑΟ.

Όπως μεταδίδει η NOVA είναι πλέον οριστικό ότι το παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπαικό δεν θα ξεκινήσει ποτέ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία βρίσκεται στο νοσοκομείο και οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να κατέβουν στο παιχνίδι. Μάλιστα ο Ολυμπιακός κάνει και κάποιες καταγγελίες για επιθέσεις στα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα μιλούν για επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον Σάββα Θεοδωρίδη, λεκτική επίθεση του Κυριάκου Κυριάκου με την ατάκα "να δούμε πως θα φύγετε από εδώ" ενώ τονίζουν ότι ο γιατρός του αγώνα φορούσε την φόρμα του ΠΑΟΚ.

Πλέον όλα δείχνουν ότι τα πάντα θα κριθούν στα δικαστήρια. Ο ΚΑΠ στο άρθρο 15, παρ. 3 αναφέρει: "Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρεις (3) αγωνιστικές".

Να θυμίσουμε ότι πέρσι ο Παναθηναϊκός για το συμβάν με το κουτάκι μπύρας και τον Ιβιτς τιμωρήθηκε με: 3-0 το παιχνίδι υπέρ του ΠΑΟΚ, -3 από τα πλέι οφ, -2 από την επόμενη χρονιά και πρόστιμο 41.500 ευρώ. Να θυμίσουμε επίσης πως ο γιατρός του αγώνα είχε δηλώσει πως ο Ίβιτς είχε μόνο κάποιες εκδορές αλλά ο τότε τεχνικός του ΠΑΟΚ έλεγε ότι ζαλιζόταν και δεν μπορούσε να κάτσει τον πάγκο.

Τα πάντα θα κριθούν δικαστικά και φυσικά στο τι ακριβώς θα αναφέρει ο διαιτητής Αρετόπουλος αν και φυσικά υπάρχει και το βίντεο με τον τραυματισμό του Γκαρθία.

Έκαναν "Ντου" στα αποδυτήρια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Εμπόλεμη ζώνη μοιάζει ο χώρος έξω απο τα αποδυτήρια της Τούμπας με ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ για να μπουν στα αποδυτήρια και την αστυνομία να απαντά με δακρυγόνα για να μπορέσει να τους διώξει απο την περιοχή.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να δίνουν “μάχη”, τις συγκρούσεις να είναι σκληρές και την ατμόσφαιρα αποπνικτική!

Όλα ξεκίνησαν απο την στιγμή που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να αδειάζουν τις εξέδρες της Τούμπας με έναν μεγάλο όγκο εξ αυτών να κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια του γηπέδου για να κάνει ντου σε αυτά!

Μετά από ώρα ξεκίνησε το κυνηγητό στα στενά γύρω από το γήπεδο και η κατάσταση έξω από το γήπεδο ηρέμησε.

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Τούμπα

Καταγγελίες από τον Ολυμπιακό για απειλές και χειροδικία από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, κατά την αποχώρηση των ομάδων στα αποδυτήρια οι τόνοι στην Τούμπα ανέβηκαν και όπως ο καταγγέλει ο Ολυμπιακός ο Μίχελ (σ.σ. μέλος της διοίκησης των γηπεδούχων) χτύπησε τον αντιπρόεδρο της ερυθρόελυκης ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη (σ.σ. και με τους πιο ψύχραιμους να επεμβαίνουν για να ηρεμήσει η κατάσταση), ενώ ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, εκτόξευσε ευθείες απειλές για το πως θα φύγει ο Ολυμπιακός από την Τούμπα. «Να δούμε πως θα φύγετε από εδώ. Πως θα φύγετε; Θα... χορτάσετε πέτρες», είπε χαρακτηριστικά.

Θέμα στην Ισπανία το αντικείμενο στον Γκαρθία!

«Εικόνες λύπης αυτή την Κυριακή στην Ελλάδα». Με αυτό τον τρόπο ξεκινάει το κείμενό της η El Mundo Deportivo, η οποία μάλιστα στο παρελθόν είχε συνεργασία με τον προπονητή του Ολυμπιακού! Οι Καταλανοί αναφέρονται στο περιστατικό με την ρίψη ρολού από χαρτί που τίναξε στον αέρα το ντέρμπι, ενώ αναφέρονται και στην χειρονομία του Κέβιν Μιραλάς.

Το περιστατικό πάντως δεν έμεινε μόνο στην Καταλονία, αφού και οι μαδριλένικες Marca και As αναφέρθηκαν στη ρίψη αντικειμένου, που έστειλε τον Γκαρθία στο νοσοκομείο και οδήγησε στην αναβολή της σέντρας. Η δεύτερη μάλιστα το πάει ένα βήμα παραπέρα και κάνει λόγο για πρόστιμο που μπορεί να κυμανθεί από 6.000 μέχρι 80.000 ευρώ. Σχετικό θέμα έκανε και το Four Four Two ενώ στο εξωτερικό γινόταν και λόγος για επικίνδυνο αντικείμενο και για κίνδυνο βαριάς τιμωρίας.