ΑΣΑ: Τριάρα στο Βικελίδης (VIDEO)

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 17:13

Η Αναγέννηση όπως αναμένονταν, ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την πρωτοπόρο Άρη με 3-0.

Την ήττα γνώρισε στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη η Αναγέννηση, σε έναν αγώνα που ήταν μονόλογος των γηπεδούχων που έκαναν ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Βορά, ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ πολύ νωρίτερα... Όμως στο πρώτο ημίχρονο έχαναν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Από την μεριά της η Αναγέννηση Καρδίτσας, προσπάθησε να "χτυπήσει" στην αντεπίθεση, κάτι που ωστόσο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε αποτέλεσμα, με τον Αρη να έχει τις ευκαιρίες και τον τερματοφύλακα της Καρδίτσας, Γκέκα τις απαντήσεις σε όλες τις καλές στιγμές των γηπεδούχων στο παιχνίδι.

Αρχικά στο 15' ο Μπαστακός από πολύ κοντά έκανε την κεφαλιά και ο Γκέκας έσωσε, στο 20' οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Χαντί αλλά λανθασμένα το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 23' ο Δεληζήσης είδε και πάλι τον Γκέκα να σώζει, ενώ στο 31' ο Σόουζα από την μικρή περιοχή πλάσαρε ψηλά άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος για τον Άρη ήταν στο 35', όταν ο Πασάς επίσης από την μικρή περιοχή κατάφερε να πλασάρει άουτ. Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε στο πρώτο ημίχρονο με την Αναγέννηση δεδομένα να πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή...

Τελικά ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο Άρης, το έκανε με την επανέναρξη του δεύτερου 45λέπτου. Συγκεκριμένα, στο 47' ο Σόουζα μετά από εκτέλεση κόρνερ με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Από εκεί και πέρα το άγχος έφυγε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι δεν έχασαν όσες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην δεύτερη φάση που τους δόθηκε... κλείδωσαν το παιχνίδι.

Στο 62' ο Καραγιάννης ανέτρεψε τον Πασά μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Πλατέλλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα για το 2-0. Ίδια εικόνα και στα υπόλοιπα λεπτά, με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο αλλά να κατεβάζουν ρυθμούς και στην τελευταία τους φάση να φτάνουν στο 3-0, με τον Μιλούνοβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή να σκοράρει.

Ο Άρης με τη νίκη αυτή παρέμεινε αήττητος και στο +6 και +8 από τον δεύτερο ΟΦΗ και την τρίτη Παναχαϊκή και φαίνεται πως μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ.

Το φιλμ του αγώνα

6′ Τρία συνεχόμενα κόρνερ για τον Άρη, ο οποίος πιέζει πολύ από την έναρξη της αναμέτρησης.

8′ Επικίνδυνη κεφαλιά του Πασά, μπλοκάρει ο Γκέκας.

9′ Δεύτερη μεγάλη φάση για τον Άρη, ο Χαντί κάνει την κεφαλιά, η μπάλα ψηλά άουτ.

13′ σουτ του Βαλεριάνου άουτ.

16′ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με τον Τζανακάκη.

20’ ακυρώνεται γκολ του Πλατέλλα για τον Άρη για οφσάιντ.

22′ τεράστια ευκαιρία για τον Άρη με τρομερή απόκρουση του Γκέκα σε κεφαλιά του Σόουζα.

31′ ευκαιρία για τον Άρη με σουτ του Σόουζα που πέρασε άουτ.

34′ νέα ευκαιρία για τον Άρη με σουτ του Μουμίν που πέρασε άουτ.

36′ απίστευτη ευκαιρία για τον Άρη με τον Πασά αυτή τη φορά να μην μπορεί να νικήσει τον Γκέκα.

39′ διακοπή στο παιχνίδι λόγω του τραυματισμού του Κονέ.

45′ σουτ του Πλατέλλα το οποίο κοντράρει στους αμυντικούς της Καρδίτσας.

46′ γκολ για τον Άρη ο οποίος κάνει το 1-0 με προβολή του Σόουζα μετά από κόρνερ του Πλατέλλα.

48‘ σουτ του Πλατέλλα μπλοκάρει ο Γκέκας.

63′ γκολ για τον Άρη ο οποίος κάνει το 2-0 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πλατέλλα.

75′ ευκαιρία για τον Άρη με κεφαλιά του Μιλούνοβιτς που πέρασε άουτ.

86′ διακοπή στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού του Κωνσταντινόπουλου της Καρδίτσας, ο οποίος περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου.

90+2′ γκολ για τον Άρη ο οποίος κάνει το 3-0 με τον Μιλούνοβιτς μετά από συνολική εξαιρετική προσπάθεια.

93′ τέλος αγώνα με νίκη 3-0 για τον Άρη.

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (71' Μαραγκός), Πλατέλλας (67' Μιλούνοβιτς), Χαντί, Μπαστακός (60' Nτούνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντουρά (68' Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Κονέ (83' Παπαευθυμίου), Λεφίδης (57' Πλαβούκος).