Μεγάλη μάχη της Αναγέννησης στο Αλκαζάρ...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 18:02

Με δύο απουσίες η Αναγέννηση Καρδίτσας στο Αλκαζάρ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Από τη Web TV της ΕΡΤ το ματς Απόλλων Λάρισας – Αναγέννηση Καρδίτσας, την Κυριακή στις τρεις το μεσημέρι.

Επτά παιχνίδια χωρίς νίκη μετρά η Αναγέννηση Καρδίτσας στη Football League. Έξι ήττες και μια ισοπαλία, αποτελέσματα που έχουν φέρει σε θέση υποβιβασμού την ομάδα μας, ύστερα από 21 αγωνιστικές. Την Κυριακή (18/3) η ΑΣΑ καλείται να παίξει με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ, παιχνίδι στο οποίο θα υπάρχουν δύο απουσίες.

Ο Σταματάκης είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται, ενώ εντέλει ο τραυματισμός του Πλαβούκου (διάστρεμμα) θα τον κρατήσει εκτός. Ο 23χρονος επιθετικός θα κάνει προσπάθεια να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η αποστολή: Γκέκας, Κατσίκας, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Λεφίδης, Βατουσιάδης, Καραγιάννης, Ζήσης, Μπιτέλης, Μούτσιος, Παπαευθυμίου, Σουντουρά, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας, Κορέλας.

Η Αναγέννηση θα προσπαθήσει να γυρίσει με την νίκη από το Αλκαζάρ, μιας και μια νίκη θα τις δώσει ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το κυριότερο θα την βοηθήσει να ανασάνει βαθμολογικά.

Η ομάδα του Απόλλων Λάρισας είναι σε υψηλή βαθμολογική θέση και είναι δύσκολη αντίπαλος. Από την άλλη όμως, αυτό την κάνει να παίζει και κάπως χαλαρά, κάτι που μπορεί να διευκολύνει την Αναγέννηση να πετύχει τον στόχο της.

Σημαντικό ρόλο στην συνέχεια της ομάδας αναμένεται να παίξει και ο νέος τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Καρδίτσας Θωμάς Σβαρνόπουλος. Η επίσημη ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας ανέφερε ότι ο Θωμάς Σβαρνόπουλος είναι εξουσιοδοτημένος να προχωρήσει και σε λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστές αν κριθεί απαραίτητο μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας έριξε τους τόνους δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι θα γίνει απλώς «σέρβις σε ένα καλό αυτοκίνητο»...

Μεμονωμένα στο Αλκαζάρ...

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας, η ΠΑΕ ενημέρωσε:

«Η Π.Α.Ε. Αναγέννηση για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Football League απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ την Κυριακή 18/3/2018 και ώρα 15:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη της γηπεδούχου ΠΑΕ, να παραχωρηθεί η Θύρα 14 του γηπέδου σε φιλάθλους της Αναγέννησης που θα μετακινηθούν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ στο Αλκαζάρ.

Στη συγκεκριμένη Θύρα θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο εισιτηρίων αποκλειστικά για τους φιλάθλους της ομάδας μας. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας που θα προσέλθει για την παρακολούθηση του αγώνα να υποστηρίξει με φωνή και παλμό την προσπάθειά της και να επιδείξει συμπεριφορές ανάλογες εκείνων που έχουν κάνει το γύρο της Ελλάδας με εγκωμιαστικά σχόλια από αντιπάλους αλλά και επίσημους αθλητικούς φορείς.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση».

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 17 Μαρτίου

Καλλιθέα – ΟΦΗ (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης»)

Κυριακή 18 Μαρτίου

Παναχαϊκή – Άρης (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Αγυιάς)

Εργοτέλης – Δόξα Δράμας (15:00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Καραϊσκάκης Άρτας – Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Απόλλων Λάρισας – Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00 WEB TV, Αλκαζάρ)

Τρίκαλα – Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Βέροια – ΑΟΧ Κισσαμικός 0-3 α.α.

Αχαρναϊκός – Σπάρτη 0-3 α.α.