42ος κυπελλούχος ΕΠΣΚ ο Α.Ο. Σελλάνων

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 18:07

Η ομάδα του Προαστίου κέρδισε με 4-0 τον Απόλλων Μακρυχωρίου και κατέκτησε τον 6ο συνεχόμενο τίτλο του, μονοπωλώντας κάθε τρόπαιο από τον Μάιο του 2016...

Περίπατο έκανε στον 42ο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ ο Α.Ο. Σελλάνων κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 4-0 τον Απόλλων Μακρυχωρίου.

Τα Σέλλανα έδειξαν ότι είναι ομάδα Γ΄ Εθνικής και κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο να καθαρίσει τον αγώνα πετυχαίνοντας ένα άνετο 3-0 με γκολ που πέτυχαν ο Παπαδημητρόπουλος στο 8' και ακολούθως με πέναλτι ο Κοντός στο 19' και ο Βουκομάνοβιτς στο 35'.

Ο Βουκομάνοβιτς πέτυχε και το τελικό 4-0 στο 75'.

Τα γκολ

8' Ο ΑΟ Σελλάνων άνοιξε το σκορ, όταν ο Βουκομάνοβιτς πάσαρε όμορφα στον Κοντό που σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, για να έρθει ο Παπαδημητρόπολος από κοντά να γράψει το 1-0.

19' Ο ΑΟ Σελλάνων κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοντού από τον Ισούφη, το εκτέλεσε ο Κοντός και έκανε το 2-0.

35' Ο ΑΟ Σελλάνων κέρδισε νέο πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουλοκτσή. Ο Βουκομάνοβιτς ανέβαλε την εκτέλεση του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τριανταφύλλου και έγινε το 3-0 για τον ΑΟ Σελλάνων.

75' Οι αμυντικοί του Μακρυχωρίου έδιωξαν άτσαλα τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Βουκομάνοβιτς με τον Σέρβο επιθετικό να περνά και τον Τριανταφύλλου κάνοντας το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σελλάνων (Γ. Μπουρνάκας): Λέμπας, Μετούσι, Διπλάρης, Αρχοντής, Γιαγιάκος (46’ Χάδιαρης), Θεοδωρόπουλος, Μάττας, Παπαδημητρόπουλος (63’ Μπαλαμπάνος), Μπακρατσάς, Κοντός, Βουκομάνοβιτς (78’ Παπαδημητρίου).

Απόλλλων Μακρυχωρίου (Β. Καραγιάννης): Τριανταφύλλου, Κουλοκτσής, Δ. Τεντολούρης (76’ Αναγνωστόπουλος), Τζιλός (86’ Φ. Αργυρόπουλος), Ισούφης, Κοντοβάς, Αλ. Κρανιώτης, Απ. Τεντολούρης, Κατσιγιάννης (66’ Τσιάκος), Κόκκινος, Φουντούνας (46’ Κ. Κρανιώτης).