Έσφαξαν τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου (αποκαλυπτικό VIDEO)

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 11:00

Το Σάββατο διεξάγονταν στο Μακρυχώρι, ένα πεδινό χωριό του νομού Καρδίτσας, ένας αγώνας ζωής και θανάτου για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

 

Η τοπική ομάδα που είναι η ομάδα έκπληξη της φετινής χρονιάς, αντιμετώπιζε την Δόξα Μητρόπολης. Τελικά, οι γηπεδούχοι έχασαν με 2-3 τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, αφού προηγουμένως ο ανεκδιήγητος διαιτητής έδωσε δύο πέναλτι στην Μητρόπολη που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι ήταν ανύπαρκτα, απέβαλε δύο παίκτες και τελικά το γκολ της νίκης μπήκε στο 90 φεύγα...

Οι Μακρυχωρίτες βίωσαν μια τεράστια αδικία που δεν θα σχολιάσω αν οφείλεται ή όχι σε ανθρώπινα λάθη του διαιτητή που όμως δεν φημίζεται ότι είναι ο καλύτερος. Σε ένα τέτοιο παιγνίδι έπρεπε να είχε ορισθεί ότι καλύτερο υπάρχει στην διαιτησία της Καρδίτσας και όχι ο συγκεκριμένος διαιτητής.

Δεν θα μπω στον πειρασμό να κάνω σχόλια περί εκδίκησης της τοπικής ΕΠΣΚ προς το Μακρυχώρι, επειδή οι παράγοντες του δεν ψήφισαν τον απολογισμό της ένωσης. Σε κάθε περίπτωση όμως η διοργανώτρια αρχή έπρεπε να διασφαλίσει ότι σε ένα τόσο σημαντικό παιγνίδι η διαιτησία θα στέκονταν στο ύψος της. Αυτό όμως δεν έγινε και είναι θαύμα πως δεν έγιναν φοβερά επεισόδια στο γήπεδο. Πληροφορούμε ότι οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές συγκράτησαν κάποιους φιλάθλους για να μην μπουκάρουν στο γήπεδο με ότι αυτό μπορούσε να σημαίνει.

Μετά τον αγώνα, στη σελίδα της ομάδας στο facebook έγραψαν: Στο ίδιο έργο θεατές. Ορισμένοι παλιάτσοι σε ρόλο αρχηγού αγώνα, και κιτρινόμαυρες μαριονέτες να εκτελούν πιστά τις οδηγίες που τους δόθηκαν. Κύριοι άρχοντες του τοπικού ποδοσφαίρου, αηδιάστε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο. Αναρωτιόμαστε με τι μούτρα θα κυκλοφορείτε από εδώ και στο εξής. Έτσι θα φέρετε τα νέα παιδιά κοντά στον αθλητισμό; Γελάμε μαζί σας!!! Απολαύστε την κατάντια σας.

Από την άλλη, πριν λίγες μέρες κάναμε τελικό κυπέλλου με Ισπανό διαιτητή και διαβάζουμε ότι από τους 24 διαιτητές που περιλαμβάνει ο πίνακας διαιτησίας της πρώτης κατηγορίας, ενδέχεται να τελειώσουν από οχτώ μέχρι έντεκα, με απόφαση Περέρια. Όπως αναφέρει η "Live Sport",πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκονται οι Κομίνης, Καλογερόπουλος, Μάνταλος και Αρετόπουλος, ενώ θα παραμείνουν οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου και Παπαδόπουλος. Στις θέσεις τους θα βρεθούν πιθανότατα οι Διαμαντόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος και Ζαχαριάδης. Από εκεί και πέρα κοντά στο... φινάλε τους από τη Superleague βρίσκονται οι Αρετόπουλος, Μπλάνας, Μάνταλος, Κομίνης, Κατσικογιάννης, Θάνος, Καλογερόπουλος και Νεοφυτιάδης, αν και για τον τελευταίο υπάρχει ακόμη ερωτηματικό. Επιπλέον σε έντονη αμφισβήτηση βρίσκονται οι Ευαγγέλου, Καραντώνης, Τσαμούρης και το μέλλον τους στον πίνακα των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Θα αλλάξει κάτι στο δύσμοιρο ποδόσφαιρο μας; Είναι δυνατόν να επενδύει κάποιος χρήματα σε ένα άθλημα και να χάνει τα πάντα από τα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών; Αυτά συμβαίνουν από την μεγάλη κατηγορία μέχρι και τις χαμηλότερες κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων των κατά τόπων ενώσεων όλης της Ελλάδας. Φτάνει πια. Δεν μπορεί ο φίλαθλος κόσμος αν ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση. Αν δεν μπορούν κάποιοι να διοργανώσουν τα πρωταθλήματα, ας κάνουν στην άκρη να έρθουν άλλοι που μπορεί να είναι ικανότεροι.