Ήττα και από τα Τρίκαλα!

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 18:16

Η Αναγέννηση έχασε με 2-0 από τα Τρίκαλα στο κατ΄ όνομα Δυτικοθεσσαλικό ντέρμπι

Περίπου 1.200 φίλοι της Αναγέννησης βρέθηκαν στο γήπεδο χωρίς όμως να ικανοποιηθούν από το θέαμα και το αποτέλεσμα.

Σε έναν αγώνα που σε άλλες εποχές έπεφταν κορμιά, ο χθεσινός της Αναγέννησης με τα Τρίκαλα ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι Τρικαλινοί καθάρισαν εύκολα το παιγνίδι από το πρώτο ημίχρονο και έδειξαν ότι ήταν ανώτεροι σαν ομάδα.

Από την πλευρά τους οι κιτρινόμαυροι, δεν απείλησαν ιδιαίτερα τα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να χαθούν στο δεύτερο ημίχρονο κάποιες ανούσιες ευκαιρίες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο με τους οργανωμένους φιλάθλους Ultras Gate 3 που ως γνωστόν απέχουν από του αγώνες, να μπαίνουν στο γήπεδο λίγα λεπτά για να κρεμάσουν δύο πανό. Το ένα αναφέρεται στον Καρδιτσιώτη, Ριζογιάννη που αγωνίζονταν βασικός με τα Τρίκαλα και το οποίο έγραφε. «Ριζογιάννη προδότη στην Καρδίτσα θα είσαι πάντα ανεπιθύμητος». Ο διαιτητής με προτροπή της ομάδας των Τρικάλων δεν ξεκινούσε το παιγνίδι αν δεν κατέβαινε το πανό, όπως και έγινε τελικά και το παιγνίδι άρχισε κανονικά.

Στις εξέδρες βρέθηκαν κοντά στους 1200 φιλάθλους που περίμεναν να δουν ένα δυνατό παιγνίδι, αλλά έφυγαν απογοητευμένοι.

Με δύο γκολ που πέτυχε ο Κουσκουνάς στο 19′ και το 38′, τα Τρίκαλα έκαναν έναν περίπατο στην Καρδίτσα.

Το φιλμ του αγώνα

7΄ Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, ο Πρίφτης έκανε την έξοδο, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Βέρτζο, που ξαφνιάστηκε και την έδιωξε άουτ.

12΄ Σουτ του Κουσκουνά μετά από πάσα του Στεφάνοβιτς, η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια.

19΄ ΓΚΟΛ για τον ΑΟΤ. Κόρνερ του Γκόλια, ο Γιαννιτσάνης πήρε την πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Κουσκουνάς με πλασέ κάνει το 0-1.

21΄ Σουτ του Ντάνκουα, η μπάλα πέρασε άουτ.

25΄ Πέναλτι ζητά ο ΑΟΤ για ανατροπή του Στεφάνοβιτς από τον Πρίφτη μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής πήρε την φάση πάνω του και έδειξε την κίτρινη στον παίκτη των φιλοξενούμενων για θέατρο.

30΄ Ο Κουσκουνάς βγήκε στο τετ α τετ, αλλά αντί να πλασάρει προτίμησε να περάσει τον Πρίφτη, έπεσε στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

38΄ ΓΚΟΛ για τον ΑΟΤ. Ο Κουσκουνάς έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια στρώθηκε πάλι στον ίδιο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-2.

42΄ Κεφαλιά του Σμίλτου ύστερα από μπαλιά του Δημόπουλου, έδιωξαν οι αμυντικοί.

47΄ Σουτ του Τζέκου από τα αριστερά, η μπάλα περνά άουτ.

49΄ Σουτ του Ντιατά από το ύψος του πέναλτι, άουτ.

51΄ Σέντρα του Μπλέντι, διώχνει με κεφαλιά ο Βέρτζος, η μπάλα φτάνει στον Ντεμπελέ, που με σουτ την στέλνει άουτ.

66΄ Σουτ του Τζέκου, μπλόκαρε ο Αποστολίδης.

70΄ Εκτέλεση φάουλ του Κουσκουνά, μπλόκαρε ο Πρίφτης.

76΄ Σουτ του Ντιατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

90΄ Ο Αρναρέλλης από θέση τετ α τετ σούταρε με τον Πρίφτη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Πρίφτης, Ζδράβος, Τζάνης (36′ Ντεμπελέ), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα (36′ Ντιατά), Υφαντής (66′ Τσιλούλης), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΑΟ Τρίκαλα (Μωυσίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (87′ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (68′ Μπαλμπόα), Γιαννιτσάνης (86′ Σαρακατσάνος).

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Βοηθοί: Κεσίσογλου (Πέλλας), Παπαδόπουλος (Κοζάνης)

Κίτρινες: Τσιλούλης – Βέρτζος, Στεφάνοβιτς

Οι άλλοι αγώνες

Αχαρναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 0-2

ΣΚΟΡΕΡ: 14′ Σιατραβάνης σουτ, 36′ Αλμπάνης σουτ

Αχαρναϊκός (Μαραντάς): Ψύχος, Κυριαζόπουλος, Τσουβαλτσίδης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Ζαχαρός, Πλαβούκος (75′ Μεζίνι), Ράνιελσον (46′ Λύρας), Τζέφερσον, Ντάγκρας (83′ Σιάννης).

Απόλλων Σμύρνης (Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ομπόντο, Κονέ, Ρομάνο, Σιατραβάνης (85′ Τσιάρας), Αλμπάνης (90+1′ Περογαμβράκης), Πετρόπουλος (70′ Διαμαντόπουλος).

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Βουό σουτ

Πανσερραϊκός (Διλμπέρης): Ρίστιτς, Βοσκόπουλος (46′ Παπατζίκος), Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας (60′ Τσούτσης), Πόζογλου (66′ Κάκκο), Ρούτσης, Τσίμικας, Τσελεπίδης, Γκούρτσας, Γαβριηλίδης

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης (26′ λ.τ Κώτσιος), Παντίδος, Μητρόπουλος, Χαντί, Νάστος, Μάνος (62′ Μπόατενγκ), Πάγκαλος (90′ Όγκμποε), Βουό.

Αγροτικός Αστέρας – Λαμία 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: 72′ Ρότσα κεφ

Αγροτικός Αστέρας (Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Γκότοβος, Κουκόλης (83′ Βαφέας), Τάι (83′ Πάλλας), Τριανταφυλλάκος, Ουνγιαλίδης (78′ Γκέσιος), Πάτο, Τεγούσης, Φιλίπε.

Λαμία (Τεννες): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Μπλάζιτς (80′ Κοτσώνης), Αυγενικού, Ρότσα, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (84′ Καραγιάννης), Βάντερσον (67′ Ματσούκας).

Κισσαμικός – Καλλονή 4-1

ΣΚΟΡΕΡ: 21′ Μαρτίνεθ σουτ, 36′ Κίκε σουτ, 80′ Στογιάνοφ κεφ, 87′ Μαρτίνεθ σουτ – 56′ πεν. Λαμπράκης

Κισσαμικός (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Μαρτίνεθ, Κίκε, Νικόλτσης, Στογιάνοφ.

Καλλονή (Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Μέγκαχεντ, Σάββα, Αποστόλου, Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης, Σισέ.

Σπάρτη – ΑΟ Χανιά 3-1

ΣΚΟΡΕΡ: 31′ Μπουντόπουλος σουτ, 76′, 86′ Φράγκος σουτ – 51′ Ρούνεϊ σουτ

Σπάρτη (Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης (53′ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Ροβίθης (67′ Καρτσαμπάς), Λώττας (73′ Φράγκος), Μπουντόπουλος, Αναστασάκος.

Χανιά (Παντελής): Γεωργίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου (46′ Αφράτης), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (69′ Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Ρουνεϊ, Δρίζης (80′ Γεωργακόπουλος).