Αλλάζει σελίδα ο Α.Σ.Κ.

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 22:28

Η Γενική Συνέλευση της Τρίτης (7 μ.μ. στην αίθουσα του ΕΒΕ) σηματοδοτεί την αναδιοργάνωση του Α.Σ.Καρδίτσας

Με το βλέμμα στο παρόν και το μέλλον, γίνεται το απόγευμα της Τρίτης στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, η Γενική Συνέλευση του Α.Σ.Καρδίτσας. Μια πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα συνέλευση, στην οποία το σωματείο της πόλης μας επιχειρεί να αλλάξει σελίδα, να αναδιοργανωθεί και να εκσυγχρονισθεί, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Παράλληλα είναι και μια ευκαιρία για όλα τα μέλη του Α.Σ.Κ. να ενημερωθούν λεπτομερώς για κάθε θέμα που αφορά το σωματείο.

Συγκεκριμένα, στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης, θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, καθώς και ενημέρωση για τα αγωνιστικά θέματα του σωματείου. Στόχος του απολογισμού, είναι να δοθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο, η πλήρης εικόνα για όλα τα ζητήματα του σωματείου, για τα πεπραγμένα αλλά και τις μελλοντικές προτεραιότητες.

Επίσης, θα προταθεί προς τη Γενική Συνέλευση η τροποποίηση του καταστατικού, ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες. Ο Α.Σ.Καρδίτσας, είναι ένα σωματείο που τηρεί όλες τις διαδικασίες, επομένως οι δυνατότητες και οι προϋποθέσεις που καθορίζει το καταστατικό, αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για την εξέλιξη και την καλύτερη λειτουργία του Α.Σ.Κ. Η σημαντικότερη τροποποίηση, αφορά στην αύξηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και η ανακατονομή των ρόλων. Συγκεκριμένα, τα τακτικά μέλη προτείνεται να αυξηθούν από επτά σε έντεκα και τα αναπληρωματικά από τέσσερα σε έξι. Επίσης, προτείνεται ο επαναπροσδιορισμός των ρόλων της διοίκησης, ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες. Σε ένα συλλογικό μοντέλο διοίκησης, όπως αυτό που εφαρμόζει ο Α.Σ.Κ., η διαρκής διεύρυνση, αλλά και η συνεχής προσπάθεια προσαρμογής στα νέα δεδομένα, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Έτσι, η τροποποίηση του καταστατικού, έχει τη δική της πολύ μεγάλη σημασία, ενόψει και των εκλογών που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, αφού ολοκληρώνεται η διετής θητεία του υπάρχοντος διοικητικού σχήματος.

Έτσι λοιπόν, τα μέλη του Α.Σ.Καρδίτσας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να παραστεί στη Γενική Συνέλευση, ώστε να ενημερωθεί, να λύσει όποια απορία αλλά και να τοποθετηθεί για το παρόν και το μέλλον του σωματείου της πόλης μας.

Στην τελική ευθεία για το Θεσσαλικό ντέρμπι

Μετά τη μεγάλη διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία του και όλα θα κριθούν στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Ο Α.Σ.Κ. έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση να διεκδικήσει μέχρι τέλους το μεγάλο όνειρο και στην προσπάθειά του αυτή, καθοριστικής σημασίας, είναι το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ερμή Αγιάς. Στο κλειστό της πόλης μας, ο Α.Σ.Καρδίτσας θα υποδεχθεί την ομάδα του Ερμή, με την οποία ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι δυο ομάδες έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει πολλά για το ποια ομάδα θα καταλάβει τη δεύτερη προνομιούχο θέση στην τελική κατάταξη.

Η Κυριακάτικη αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής, αντί για 5 μ.μ. που είναι η συνηθισμένη ώρα, λόγω του αγώνα της Αναγέννησης με την Καλλιθέα που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο. Προκειμένου να διευκολυνθούν οι αποστολές των ομάδων αλλά και οι φίλαθλοι, το μεγάλο Θεσσαλικό ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ..

Στη διάρκεια της διακοπής, η ομάδα προσπάθησε να μείνει σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς, με καθημερινές προπονήσεις αλλά και τρεις φιλικούς αγώνες. Τα προβλήματα τραυματισμών δεν έλειψαν, όμως οι προπονητές Κ.Ρουμελιώτης και Κ.Κομποδιέτας ευελπιστούν να έχουν την Κυριακή όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους.

Συγχαρητήρια σε κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά και εφήβους του ΣΠΑΚ

O Α.Σ.Καρδίτσας συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά και την ομάδα βόλεϊ εφήβων του Σ.Π.Α.Καρδίτσας για την πρόκρισή τους στην τελική φάση των αντίστοιχων πανελλήνιων πρωταθλημάτων και εύχεται στις ομάδες του νομού μας, κάθε επιτυχία στη συνέχεια.