Πόλεμος Μπούρμπου - Μίλερ

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 07:50

Πόλεμος ανακοινώσεων για τις μετοχές της ΠΑΕ Αναγέννησης μεταξύ του νυν μεγαλομετόχου Βασίλη Μπούρμπου και του Γερμανού επενδυτή Κλάους Μίλερ.

Όλα στη φόρα για να μάθει ο κόσμος την ΑΛΗΘΕΙΑ...

Εδώ και ένα και πλέον χρόνο, οι Καρδιτσιώτες έμαθαν για έναν Γερμανό πολίτη ένα όνομα που ακούει στο Κλάους Ντίτερ Μίλερ και ότι θέλει να αγοράσει τις μετοχές της ποδοσφαιρικής ομάδας Αναγέννηση Καρδίτσας.

Έκτοτε, όλοι γνωρίζαμε ότι ο Ντίτερ Μίλερ ενδιαφέρεται για την ομάδα, αλλά ποτέ δεν μάθαμε επίσημα τι πραγματικά συμβαίνει.

Ξάφνου, με μια δήλωση του Γερμανού, μάθαμε ότι υπάρχει συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών για την πώληση των μετοχών.

Μάλιστα, επειδή ο Γερμανός δεν μπόρεσε να τα βρει με τον Μπούρμπο, κατέφυγε σε δημόσια επιστολή, πρόσκληση προς τον πρόεδρο της Αναγέννησης.

Η επιστολή του κ. Μίλερ

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα και της Λαμίας για την άνοδο στη Super League και ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα της Καρδίτσας την οποία χρηματοδότησα από το Σεπτέμβριο του 2016.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται δημοσιεύματα που αφορούν την συνεργασία μου με τον κ. Μπούρμπο, η επιθυμία μου είναι να συνεχίσω όπως είχαμε συμφωνήσει απάνω στο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί τον Σεπτέμβριο του 2016 και να ολοκληρώσω την διαδικασία της απόκτησης των μετοχών της ομάδας στο χρονικό περιθώριο που έχω πρoτείνει.

Για να είμαι ειλικρινής με τον κόσμο της Αναγέννηση Καρδίτσας και τους φιλάθλους είναι για εμένα σημαντικό να τους φέρω πάλι κοντά στην ομάδα. Ενημερώνω ότι έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας στον Κο Μπούρμπο από τον δικηγόρο μου και αναμένω την απάντησή του εντός 48 ωρών.

Μετά το πέρας των 48 ωρών θα ενημερώσω επακριβώς με όλα τα απoδεικτικά (συμβόλαια και απoδείξεις) που έχω στη διάθεσή μου και για το πριν και για το μετά της επόμενης ημέρας της συνεργασίας.

Αννόβερο 15 Ιουνίου 2017

Με τιμή

Κλάους Μίλερ

Η απάντηση του Βασίλη Μπούρμπου

Σήμερα, στις 15-5-2017, πληροφορήθηκα αρχικά από το φιλικό μου περιβάλλον (και στη συνέχεια το διαπίστωσα ο ίδιος διαβάζοντας κατά τις μεσημβρινές ώρες στο διαδίκτυο ιστοσελίδες αθλητικού περιεχομένου) ότι ο Γερμανός υπήκοος κύριος Κλάους Ντίτερ Μίλερ, εκπρόσωπος της εταιρείας << Soccer Competision-Ug- Sport management>> με έδρα το Ανόβερο Γερμανίας, δημοσιοποίησε στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο επιστολή με την οποία με καλεί με περίσσιο θράσος να του μεταβιβάσω εντός 48 ωρών τις μετοχές της ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας ειδάλλως στην περίπτωση που δεν προβώ στην ανωτέρω ενέργεια "απειλεί" να δημοσιοποιήσει όλα τα αποδεικτικά της ανωτέρω υποχρέωσής μου.

Απαντώντας, λοιπόν, και εγώ στον κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ δημόσια του λέω ότι θα χαρώ πολύ να μεταβιβάσω τις μετοχές μου της ΠΑΕ Αναγέννησης σε πολύ λιγότερο από το χρονοδιάγραμμα των 48 ωρών που θέτει εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και οι όροι που έχουμε υπογράψει τον Σεπτέμβριο...

Θα χαρώ επίσης να δημοσιοποιηθούν όλα τα συμφωνητικά ώστε προκειμένου και ο πιο κακόπιστος να διαπιστώσει τις ανακολουθίες των υποσχέσεων και των πράξεων του.

Να υπενθυμίσω στον κ. Μίλερ ότι αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια για την επίλυση των διαφορών ενώ ο στόχος να δημιουργηθεί κλίμα διχόνοιας στις τάξεις των φιλάθλων και της ομάδας για να "κατασκευάσει" θετικό κλίμα για το πρόσωπό του είναι τουλάχιστον άκομψος.

Για κάθε πράξη η οποία πλέον δεν αποδεικνύεται από έγγραφα και η οποία απευθύνεται στο πρόσωπό μου και με ζημιώνει πολλαπλώς θα με αναγκάσει να προβώ σε όλες τις νομικές διαδικασίες που προβλέπονται για να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Κλείνοντας, επαναλαμβάνω, πως διαβεβαιώ τον κ. Μίλερ πως εφόσον τηρήσει τα συμφωνηθέντα έστω και τώρα (πράγμα για το οποίο πλέον διατηρώ μετά απ’ ολα αυτά σοβαρές επιφυλάξεις) θα του παραδώσω τις μετοχές και μέσα σε 24 ώρες.

Με τιμή

Βασίλης Μπούρμπος

Τι λένε τα συμφωνητικά;

Το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί σήμερα τους φιλάθλους της ΑΣΑ είναι το εξής. Τι λένε τελικά αυτά τα συμφωνικά που υπέγραψαν οι δύο πλευρές; Ο Γερμανός απειλεί ότι θα τα δώσει στη δημοσιότητα και ο κ. Μπούρμπος τον καλεί να το κάνει για να φανούν οι ανακολουθίες των υποσχέσεων και των πράξεων του.

Άραγε, θα μάθει ποτέ ο φίλαθλος κόσμος του νομού μας τι προβλέπουν τα συμφωνικά, τι από όλα αυτά πραγματοποιήθηκε, αν έβαλε και πόσα χρήματα ο κ. Μίλερ και γενικά όλα όσα πρέπει να μάθει;

Περιμένουμε με αγωνία, όπως και όλοι οι φίλαθλοι να δούμε τι ακριβώς συμφώνησαν οι δύο πλευρές και σε ποιο επίπεδο έφτασε η συνεργασία τους.

Όποια από τις δύο πλευρές δεν το κάνει, θα είναι αναξιόπιστη για τους φιλάθλους της Καρδίτσας που πλέον έχουν αρχίσει να γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα και ειδικά σε κρίσιμα παιγνίδια που η ΑΣΑ ήθελε όσο τίποτε άλλο την υποστήριξη των φιλάθλων της.