Ξεκίνησε η εποχή Μίλερ

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 19:16

Η μεταβίβαση του 30% των μετοχών της ΑΣΑ από το Μπούρμπο στον Μίλερ, δρομολογεί εξελίξεις στην ομάδα...

Περίεργο καλωσόρισμα των Ultras Gate 3 στον Κλάους Μίλερ με σαφείς αιχμές για την διοίκηση Μπούρμπου. «Να κερδίζουμε ή να χάνουμε στα ίσα και να χαιρόμαστε ή να λυπόμαστε αληθινά»

Τελικά, μπορεί η συμφωνία να πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά ολοκληρώθηκε και με μια μικρή ανακοίνωση ο Κλάους Μίλερ γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον Βασίλη Μπούρμπο στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Γερμανός με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε το deal, όπως και ότι αναλαμβάνει πλέον πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ του κ. Βασίλη Μπούρμπου και εμού του ιδίου σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας σε ποσοστό 30%. Αναλαμβάνοντας εγώ ο ίδιος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. προαναγγέλλω την αλλαγή των συμμετεχόντων του νέου Δ.Σ. το οποίο θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα αφενός να ευχαριστήσω τον κ. Μπούρμπο για τη συνεργασία του κι αφετέρου να απευθύνω γενικό κάλεσμα συστράτευσης και συμπόρευσης προς όλους όσους αγαπούν την ομάδα. Από την προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να απέχει κανείς. Δεν περισσεύει κανείς....

Μετά τιμής, Κλάους Μίλερ».

Με Βαζάκα το τιμόνι...

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης του 30% των μετοχών, δρομολόγησε και εξελίξεις στην ομάδα. Έτσι, όλη η προσοχή συγκεντρώνεται στην έφεση για την άδεια και ακολούθως στο χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν. Επίσης, ο Γερμανός επενδυτής με τον συνεργάτη του Βαλάντη Μπλέτσα, χτίζουν πλέον την νέα Αναγέννηση με τον νέο προπονητή Γιώργο Βαζάκα. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΣΑ για τη νέα σεζόν, όπως άλλωστε έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό.

Οι Αφρικανοί της Αναγέννησης

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (19/07) ο Κλάους Μίλερ και ο Βαλάντης Μπλέτσας προανήγγειλαν την έλευση τριών νεαρών Αφρικανών, οι οποίοι θα ενταχθουν στο ρόστερ της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι δύο εξ αυτών είναι διεθνείς με το Μάλι. Το FL News σας παρουσιάζει το προφίλ τους...

Ο Μπουμπακάρ Τραορέ είναι 19 ετών (24/5/98), έχει ύψος 1μ.80 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Μετρά 11 συμμετοχές και 4 γκολ με την U17 του Μάλι και 4 ματς, 3 τέρματα με την U20. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τις Jeanne d' Arc και Bakaridjan.

Ο Σιάκα Μπαγκαγιόκο (4/7/98) είναι, επίσης, διεθνής με την U20 του Μάλι και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Έχει ύψος 1μ.72 και στην πατρίδα του έπαιξε σε Djoliba και Stade Malien.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον Βίκτορ Αλέγκμπε, είναι Νιγηριανός μεσοεπιθετικός με θητεία μεταξύ άλλων στους Wikki Tourists και τους Dolphins της πατρίδας του. Η ημερομηνία γέννησής του φέρεται να είναι στις 6/10/93. Αν ευσταθούν αυτά τα στοιχεία και η Αναγέννηση δεν πάρει άδεια, τότε δεν θα μπορέσει να αποκτηθεί.

Περίεργο καλωσόρισμα των Ultras Gate 3 στον Κλάους Μίλερ

Η επισημοποίηση της μεταβίβασης του 30% των μετοχών της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας από τον Βασίλη Μπούρμπο στον Κλάους Μίλερ χαροποίησε τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων», που είναι αισιόδοξοι πλέον για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Οι Ultras Gate 3 με ανακοίνωσή τους την Πέμπτη (20/07) καλωσόρισαν τον Γερμανό, τονίζοντας πως το σημαντικότερο είναι η ομάδα να έχει υγεία και σωστή λειτουργία. «Να κερδίζουμε ή να χάνουμε στα ίσα και να χαιρόμαστε ή να λυπόμαστε αληθινά», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Αναλυτικά:

«Επιτέλους τελείωσε το σίριαλ της μεταβίβασης της ομάδας στον κ. Μίλερ. Μας πήρε κοντά στον ένα μήνα βέβαια χωρίς να έχουμε καμιά ενημέρωση για το που κολλούσε το όλο θέμα μιας και ο Ερασιτέχνης θα μπορούσε να ενημερώσει το κόσμο αφού λέγανε σε ανακοινώσεις Ερασιτέχνης-ΠΑΕ είναι ένα !

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον κ. Μίλερ στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ως πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να αποκτήσει η ομάδα υγεία και σωστή λειτουργία, προϋπόθεση όμως να ξεπληρωθούν τα χρέη σε ΙΚΑ-Εφορία και όπου αλλού αν υπάρχουνε. Να κερδίζουμε ή να χάνουμε στα ίσα και να χαιρόμαστε ή να λυπόμαστε αληθινά ! Καλή αρχή να έχουμε και βροντερό παρόν ΌΛΟΙ στη πρώτη προπόνηση...».

«Κερδίζουμε ή χάνουμε στα ίσα».

Τι εννοούν οι οργανωμένοι;

Είναι αλήθεια ότι οι Ultras Gate 3 δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις με την διοίκηση Μπούρμπου. Όμως, αυτά που αναφέρουν στην ανακοίνωση δεν είναι απλά μια κριτική, αλλά αφήνει υπονοούμενα ότι κάτι παράνομο συνέβαινε στην Αναγέννηση.

Φράσεις όπως, «να κερδίζουμε ή να χάνουμε στα ίσα και να χαιρόμαστε ή να λυπόμαστε αληθινά» αφήνουν υπονοούμενα ότι κάτι άλλο συνέβαινε αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Αυτό είναι κάτι που αποδεικνύει πλέον ότι οι λόγοι της απουσίας των φιλάθλων από τις εξέδρες του δημοτικού σταδίου, ακόμη και σε αγώνες που χαρακτηρίζονταν κλειδί για την συνέχεια, έχει πλέον την εξήγησή του. Οι φίλαθλοι μας λένε ξεκάθαρα. “ να χαιρόμαστε ή να λυπόμαστε αληθινά”. Αυτό τα λέει όλα...