ΑΣΑ: Ποιος έχει την ευθύνη;

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 21:57

Παρά τις διαβεβαιώσεις του πρώην προέδρου κ. Μπούρμπου ότι όλα είναι εντάξει, η ανακοίνωση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ άφησε χωρίς άδεια την ομάδα που πλέον πρέπει να πορευτεί με παίκτες κάτω των 23 ετών.

Πόσα λεφτά και που, χρωστάει επιτέλους αυτή η ομάδα που πριν μερικά χρόνια για να σβήσει τα χρέη της βρέθηκε στην Δ' Εθνική;

Χωρίς τη χορήγηση αδειοδότησης θα πορευτεί τη νέα σεζόν η ΠΑΕ Αναγέννηση στη Football League, αφού η ανακοίνωση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ άφησε χωρίς άδεια την ομάδα μας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στον προγραμματισμό της νέας χρονιά η ΑΣΑ θα μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της παίκτες μόνο κάτω των 23 ετών. Οι μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας συνάδουν με τους περιορισμούς που υπάρχουν, καθώς οι μεταγραφές του Αντρέα Χαντζή (19 ετών), Μιχάλη Διπλάρη (21 ετών) και Σωτήρη Μπούσδρα (21 ετών) πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως επίσης η διατήρηση στην ομάδα των Γιώργου Μπιτέλη, Δημοσθένη Τζέκου, Γιώργου Ξέρρα και Γιώργου Τζέλλο.

Οι τελευταίοι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεσμεύονταν με συμβόλαιο από την περασμένη χρονιά και έτσι δεν υφίσταται ηλικιακός περιορισμός (μολονότι οι Ξέρρας και Τζέλλος δεν αντιμετωπίζουν ούτε ηλικιακό κώλυμα), όπως επίσης συμβαίνει και με τους Κουτσόπουλο, Γεωργατζά, Τζάνη, Κισκαμπάνη, Υφαντή, Ντάνκουα και Μπλέντι, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν στην Αναγέννηση εφόσον συμφωνήσουν με τη νέα διοίκηση, καθώς το συμβόλαιό τους είναι σε ισχύ από την προηγούμενη χρονιά.

Όμως, οι παίκτες που έμειναν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου δεν έχουν δικαίωμα να υπογράψουν ξανά στην Αναγέννηση και αυτοί είναι οι παρακάτω:

Επίσης, έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των παρακάτω παικτών για να ενταχθούν στην ομάδα και αυτοοί είναι οι Κώστας Κολτσίδας, Μανώλης Ρουσσάκης, Σπύρος Παπασπύρος, Παναγιώτης Κάτσικας και Ανδρέας Ξηρός.

Μία από τις θέσεις για τις οποίες θα κινηθεί για ενίσχυση η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι αυτή του τερματοφύλακα. Στο πλαίσιο αυτό, στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι να αποκτηθεί ο Νέστορας Γκέκας.

Πρόκειται για τον 22χρονο γκολκίπερ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανήκε στον Κισσαμικό. Τη σεζόν 2014-2015 ο Γκέκας έπαιζε στον Φωστήρα στη Β' Εθνική, ενώ το 2015-2016 ήταν σε Πανθρακικό και Καλλιθέα.

Η ΑΣΑ ανακοίνωσε ότι το διήμερο 4-5 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει δοκιμές παικτών.

Επίσης, η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε επισήμως ότι η ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει δοκιμές παικτών το διήμερο 4-5 Αυγούστου. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Το διήμερο 4-5 Αυγούστου θα διεξαχθούν τα δοκιμαστικά παικτών, στα πλαίσια του προγραμματισμού του αγωνιστικού τμήματος της Π.Α.Ε. , εν όψει της νέας σεζόν 2017-18. Όσοι πιστεύουν πως έχουν τις δυνατότητες να αγωνιστούν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μπορούν να καλέσουν και να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6945018203».

Μεγάλα ερωτήματα

Η μη αδειοδότηση της ΑΣΑ, εγείρει προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά στους φιλάθλους της ομάδας μας. Όταν βγήκε η πρώτη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Μπούρμπος εξέδωσε ανακοίνωση που μιλούσε για τυπικές διαδικασίες στις οφειλές προς την εφορία. Βγήκε όμως και η τελεσίδικη απόφαση και άδεια δεν πήρε και πάλι η ομάδα. Άλλη όμως ανακοίνωση δεν είδαμε, ούτε από την πλευρά της παλιάς, ούτε από αυτή της νέας διοίκησης της ομάδας μας.

Αντιθέτως, συνηθίσαμε φέτος, κάθε φορά που δίνει συνέντευξη ο κ. Μίλερ, σε λίγες ώρες ο κ. Μπούρμπος συμφωνεί σε όλα όσα θέτει ο Γερμανός. Δίνει την ομάδα, παραχωρεί το 30% των μετοχών και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε ακόμη. Κανείς όμως δεν κάνει τον κόπο να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας για μια σοβαρά ζητήματα όπως.

1ον Πόσα λεφτά και σε ποίους χρωστάει η ομάδα. Είναι μόνο το ΙΚΑ και η Εφορία ή είναι και σε ιδιώτες το χρέος; Σε τι ύψος είναι αυτό το χρέος;

2ον Διοίκηση Μπούρμπου που κάποτε όταν πήρε την ομάδα στα χέρια της υποσχέθηκε ότι θα πορευτεί χωρίς χρέη και με σύνεση, κάνει ακριβώς τα ίδια με τους παλιότερους.

3ον Θα δώσει η απερχόμενη διοίκηση – όπως οφείλει – αναλυτικό απολογισμό για τα οικονομικά της ομάδας για να μάθουν οι φίλαθλοι την αλήθεια;

Αυτό το πινγκ – πονγκ μεταξύ Μπούρμπου και Μίλερ, μόνο ερωτηματικά προκαλεί.

Η ομάδα που πριν μερικά χρόνια πήγε στην Δ' Εθνική για να σβήσει τα χρέη της, είναι ανεπίτρεπτο να δημιουργεί ξανά χρέη. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι το ΙΚΑ δεν κάνει πίσω και κυνηγάει πρώην πρόεδρο της ομάδας και μάλιστα του έχει καταλογίσει ένα σκασμό χιλιάδες ευρώ προσωπικά.

Τι ξέρει ο κ. Μίλερ και δεν λέει και τι θέλει να κρύψει πιθανών ο κ. Μπούρμπος;

Έδωσε τα χέρια με Πλαβούκο η ΑΣΑ

Κάτοικος Καρδίτσας θα είναι από τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Πλαβούκος, ο οποίος, δωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Λόγω και της απόρριψης του φακέλου της άδειας οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι με παίκτες κάτω των 23 ετών και ο 22χρονος πρώην επιθετικός του Αχαρναϊκού, που αποτελεί και προσωπική επιλογή του Γιώργου Βαζάκα, αναμένεται να είναι από τους πρώτους που θα ανακοινωθεί.

Το Σάββατο (29/07) οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Πλαβούκος είχε μια γεμάτη χρονιά πέρσι με τη φανέλα του Αχαρναϊκού, με τον οποίο και κατέγραψε 30 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο, πραγματοποιώντας εμφανίσεις που… ανάγκασαν τον Γιώργο Βαζάκα να σημειώσει ψηλά το όνομά του στο μπλοκάκι του.

Διαθέτοντας βιογραφικό πλούσιο σε παραστάσεις από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία (112 συμ,, 10 γκολ), ο ταλαντούχος παίκτης έχει περάσει στο παρελθόν και από Μανδραϊκό, Θρασύβουλο, Βέροια, Αστέρα Μαγούλας, Εθνικό Γαζώρου, Ζάκυνθο και Πανελευσινιακό.

Την επόμενη εβδομάδα υπογραφές

Ο Γερμανός Κλάους Μίλερ, που πήρε το 30% των μετοχών της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, θα επιστρέψει την επόμενη Πέμπτη (3/8) στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται στη Γερμανία.

Με την επιστροφή του θα ολοκληρωθούν και τυπικά οι πρώτες προσθήκες για την ΑΣΑ, αφού αυτός είναι που θα υπογράψει εκ μέρους της ΠΑΕ. Όσοι παίκτες λοιπόν έχουν δώσει τα χέρια, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.