Αναγέννηση: Ρεβάνς με Απόλλωνα Λάρισας

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 08:23

Το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών δεν φαίνεται να "τρομάζει" τον Γιώργο Βαζάκα.

Το 9ο τεστ προετοιμασίας θα δώσει η Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή (08/10). Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ηττηθεί στις Σεπτεμβρίου από τον Απόλλωνα Λάρισας και την Κυριακή θα δώσουν τη ρεβάνς στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Φιλικός αγώνας προετοιμασίας για την ομάδα μας την Κυριακή 08/10/2017, όπου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας για να αντιμετωπίσει τον Απόλλων Λάρισας. Η ώρα έναρξης του φιλικού ορίστηκε στις 16:00. Τιμή εισιτηρίου 5€».

Ο Βαζάκας για την κλήρωση

Ο Γιώργος Βαζάκας αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με την Δόξα Δράμας αλλά και γενικότερα στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος

Το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών δεν φαίνεται να "τρομάζει" τον Γιώργο Βαζάκα. Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας δήλωσε πως η ομάδα του οι πρώτες αγωνιστικές είναι… πονηρές και αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα των Θεσσαλών έναντι της Δόξας Δράμας:

«Είτε αγωνίζεσαι εντός έδρας, είτε εκτός οι πρώτες αγωνιστικές είναι πονηρές. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρεθεί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Καμία ομάδα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς υπό αυτές τις συνθήκες. Εμείς θα αγωνιστούμε στην έδρα μια ιστορικής ομάδας όπως είναι η Δόξα Δράμας. Θα έχει τον ενθουσιασμό, την στήριξη του κόσμου. Είμαστε έμπειρη ομάδα και θα ψάξουμε τον τρόπο να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Αναφορικά με το φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, που είναι προγραμματισμένο την Κυριακή (8/10) από την Αναγέννηση Καρδίτσας υπάρχει διάθεση να διεξαχθεί παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την 5η αγωνιστική.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για Football League χωρίς σκιές και ζήτησε στήριξη.

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, τοποθετήθηκε λίγο μετά την κλήρωση και αφού ζήτησε τη στήριξη όλων για καθαρό πρωτάθλημα και χωρίς σκιές, υποστήριξε ότι η δεύτερη κατηγορία δεν είναι το μαύρο πρόβατο, αλλά η ραχοκοκκαλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά είπε: «Εφέτος γίνεται μια νέα αρχή. Ξεκινήσαμε πέρυσι με πολλά προβλήματα, τα οποία σιγά, σιγά λύνονται. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΟ σε αυτό το κομμάτι. Να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό που μας στηρίζει, εσάς τους δημοσιογράφους που προβάλλετε το προϊόν και είμαστε σε καλό δρόμο και με τη Super League. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα που έρχεται θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πιο καλό και ευελπιστούμε να είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Η κλήρωση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και επιθυμία μου είναι έτσι να γίνει και στο πρωτάθλημα. Να ανέβει ο καλύτερος».

- Για το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα θα παίξουν ομάδες που αγωνίστηκαν κατά το παρελθόν στη Super League...

«Υπάρχουν ιστορικές ομάδες με κόσμο. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής πιάνει όλο το φάσμα του ελληνικού πρωταθλήματος, πολλές περιοχές. Θεωρώ ότι ανυπομονεί ο κόσμος να το δει και στην τηλεόραση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με την ΕΡΤ για να το δείχνει κάθε Σάββατο και Δευτέρα. Ευελπιστώ να τερματίσουν όλες οι ομάδες, να έχουν όλοι υγεία.

Η Β' Εθνική είναι η ραχοκοκαλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είμαστε το μαύρο πρόβατο. Κάνουμε μεγάλο αγώνα για αυτό. Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τη Β' Εθνική δεν μπορεί να υπάρχει. Προσπαθούμε από πέρυσι να κάνουμε βιώσιμο πρωτάθλημα. Η πόρτα του προβλήματος έρχεται από... πάνω (σ. από τη Super League). Θέλουμε και την κριτική. Μας κάνει καλό. Θα κριθούμε από το αποτέλεσμα».

- Με τόσες ιστορικές ομάδες, θεωρείτε ότι είναι η στιγμή για μια ιστορική αλλαγή σε αυτό το πρωτάθλημα;

«Ο στόχος μας είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Να γίνει καθαρό πρωτάθλημα, χωρίς σκιές. Δίνω αυτή τη μάχη από πέρυσι και θέλω τη στήριξη των προέδρων. Σας χρειαζόμαστε όλους».