Πρώτη νίκη για την Αναγέννηση

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 22:28

Την πρώτη της νίκη στα φιλικά πέτυχε η Αναγέννηση, κερδίζοντας με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.

Την πρώτη της νίκη στα φιλικά πέτυχε η Αναγέννηση, κερδίζοντας με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι δύο ομάδες δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μέτρησαν τις δυνάμεις τους και νικητής βγήκε η ΑΣΑ στην άτυπη ρεβάνς της ήττα στην Φιλιππούπολη και οι Λαρισαίοι είχαν κερδίσει με το ίδιο σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου και να μην προσφέρουν ωραίο θέαμα στο κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου της Καρδίτσας.

Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να αλλάζει αρκετούς παίκτες και τον Απόλλωνα να πιέζει τους «κιτρινόμαυρους» για το γκολ. Τελικά αυτοί που κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα ήταν οι γηπεδούχοι, όταν στο 58′ ο Χαντζάρας βγήκε τετ α τετ με τον Φιρινίδη και έκανε το 1-0.

Η ΑΣΑ έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πλαβούκος πάσαρε στον Τζέκο κι εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο αγώνας στη συνέχεια είχε καλό ρυθμό, αλλά άλλο γκολ δεν μπήκε και η ΑΣΑ πέτυχε την πρώη της νίκη.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Μπιτέλης, Σταματάκης, Τζέκος, Πλαβούκος, Ποζατζίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Χαντζάρας, Μασούρας, Παπαευθυμίου, Κορέλλας, Μπουσαράς, Καλφούζος, Χαντζής, Μούτσιος.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ιορδανίδης, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Διβανές, Αγροδήμος, Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Μαυριάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Σουλίδης, Βουτσιάς, Τσιλούλης, Μίλιτς, Ιβανίδης, Ευαγ. Ανδρέου, Καμπέρης, Γ. Ανδρέου.