Τεσσάρα από το Βόλο...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 08:25

Ο ΑΟ Σελλάνων υπέστη βαριά ήττα με 4-1 από τον ΝΠΣ στο Βόλο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Βαριά ήττα με 4-1 υπέστη ο ΑΟ Σελλάνων από τον ΝΠΣ Βόλου και έμεινε στον ένα βαθμό, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ενώ η ομάδα του Βόλου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι παίκτες του Γιάννη Μπουρνάκα κατέρρευσαν στο 2ο ημίχρονο και έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Χουάν Φεράντο να πετύχει μεγάλο σκορ μιας και έπαιξε μόνο κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Στο 14’ ήρθε η προειδοποιητική βολή με το Μάντζη να χάνει τετ α τετ, μετά από λάθος της άμυνας, της ομάδας του Προαστίου. Τρία λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Στο 17’ οι «κυανέρυθροι» συνδυάστηκαν άψογα, ο Πίτου Γκαρσία έδωσε με κεφαλιά στον Ηλιόπουλο και εκείνος, με νέα κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο είχαν συνεχώς τον έλεγχο, ωστόσο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν δημιούργησαν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βόλος μπήκε με το πόδι… κολλημένο στο γκάζι. Στο 51’ ο Ντόσης έκανε το 2-0, με αρκετή δόση τύχης, με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά σε σέντρα-σουτ, ξεγελώντας τον Κουτσόπουλο.

Στο 54’ έγινε και το 3-0 με δεύτερο τέρμα του Ηλιόπουλου. Ο επιθετικός του Βόλου σκόραρε σε κενό τέρμα ύστερα από ασίστ του Μάντζη, σε οργανωμένη κόντρα.

Ο ΑΟΣ απείλησε με απευθείας φάουλ του Κοντού, όμως ο Πατσογιώργος ήταν σε σωστή θέση. Αντί να μειώσουν το σκορ, οι «κυανόλευκοι» δέχτηκαν τρία λεπτά μετά και τέταρτο γκολ. Σκόρερ ο Ντεντάκης με πλασέ στην κίνηση, από σέντρα του Πίτου Γκαρσία στο 66’

Στο 79’ ο Μάντζης έχασε μεγάλη ευκαιρία για πέμπτο γκολ, όταν επιχείρησε πλασέ από κοντά, το οποίο απέκρουσε ο Κουτσόπουλος. Ωστόσο, ο επιθετικός του Βόλου είχε επιλογή πάσας και θα μπορούσε να σιγουρέψει το γκολ.

Το γκολ της τιμής για τον ΑΟ Σελλάνων πέτυχε στο 83’ ο Μάττας με σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον Πατσογιώργο να φέρει ευθύνη, καθώς έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Σκόρερς: Ηλιόπουλος (17’, 54’), Ντόσης (51’), Ντεντάκης (66’)/ Μάττας (83’)

Βόλος ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Πατσογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης (52’ Ηλιάδης), Πιαστόπουλος, Μελισσόπουλος, Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία (71’ Μηλιώτης), Ηλιόπουλος (64’ Δεμηρτζόγλου).

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Καραγκούνης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος (81’ Νικολάου), Μάττας, Δανιήλ (52’ Παπαδημητρόπουλος), Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Μαρούδας (68’ Μπακρατσάς).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Νίκη Βόλου - Αχιλλέας Φαρσάλων 4-1

ΝΠΣ Βόλος - ΑΟ Σελλάνων 4-1

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιείται το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής με τους ακόλουθους αγώνες.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Οπούντιος Μαρτίνου - Θήβα

ΑΠΟΚ Βελούχι - ΓΣ Αλμυρός

Αστέρας Ιτέας - Ολυμπιακός Βόλου

Αμβρυσσέας Διστόμου - Ρήγας Φεραίος

Ρεπό: Διγενής Νεοχωρίου