ΑΟ Σελλάνων: Έβαλε δύσκολα στο ΝΠΣ

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 22:17

Ο ΑΟ Σελλάνων έχασε από Βόλο ΝΠΣ, αλλά μόνο με 1-0 και έβαλε δύσκολα στον πρωτοπόρο...

Τα Σέλλανα δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία που κάνει ο Βόλος ΝΠΣ καθώς πέχασαν στο Προάστιο με 1-0. Αν και οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλά προσπαθώντας για την ισοφάριση δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να χάσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά και μάλιστα από ομάδα του Βόλου. Αντίθετα ο Βόλος ΝΠΣ μετράει 14 νίκες σε 15 αγώνες και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μάντζης στο 20’.

Το ΓΚΟΛ του επιθετικού του ΝΠΣ Βόλος ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Αυτό που στοίχισε στον ΑΟ Σελλλάνων, που έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ήταν η επιθετική δυστοκία. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Προαστίου προσπάθησε και επιδίωξε το γκολ της ισοφάρισης που όμως δεν ήρθε. Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, σε αντίθεση με την επανάληψη, όπου ο ΑΟ Σελλάνων δημιούργησε ευκαιρίες αλλά όπως προαναφέραμε δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους, όπως προαναφέραμε, ήρθε στο 20’. Μετά από σουτ έξω από την περιοχή και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν αρκετά μέτρα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, ο Μάντζης με κεφαλιά την έστειλε στην γωνία του Κουτσόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ντεντάκη που αμαρκάριστος από το ύψος της περιοχής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 48’ ο Υφαντής εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακα έμεινε «άγαλμα» αλλά η μπάλα με πολλά φάλτσα «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι.

Ο Βουκομάνοβιτς βρέθηκε σε τρεις περιπτώσεις σε θέση βολής αλλά τα σουτ που επιχείρησε πέρασαν λίγο έξω.

Η μεγάλη ευκαιρία πάντως χάθηκε στο 65 λεπτό. Ο Κοντός μέσα από την περιοχή σούταρε δυνατά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και ο Μπαλαμπάνος που πήρε το … ριμπάουντ, σούταρε πάνω από τα δοκάρια, από το ύψος της μικρής περιοχής!

Η ομάδα των Σελλάνων πίεζε και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βρουν χώρο. Έτσι στο 75’ ο Ηλιόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Από το ύψος της μικρής περιοχής ο επιθετικός του ΝΠΣ Βόλος πλάσαρε στην κίνηση και ο Κουτσόπουλος εκτινάχθηκε στην γωνία πραγματοποιώντας απίστευτη απόκρουση.

Ο ΑΟ Σελλάνων προσπαθούσε να μεταφέρει με κάθε τρόπο την μπάλα στην περιοχή του ΝΠΣ Βόλος και στο 83’ ο προωθημένος Κούρκουλας βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και λίγο δεξιά, έπιασε το σουτ όχι όσο «γεμάτα» θα ήθελε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας στην δεξιά του γωνία.

Στο 88’ οι «κυανέρυθροι» έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Δημόπουλου, αλλά στα λίγα λεπτά που απέμειναν οι «κυανόλευκοι» δεν δημιούργησαν άλλη ευκαιρία.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Τζάνης, Κούρκουλας, Αρχοντής, Χάδιαρης, Θεοδωρόπουλος, Κοντός, Υφαντής, Μπαλαμπάνος, Βουκομάνοβιτς

Βόλος ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης, Γκαρσία, Ηλιόπουλος

Οι υπόλοιποι αγώνες

Αχιλλέας Φαρσάλων–Νίκη Βόλου 0-2

ΣΚΟΡΕΡ: /19’ Ιορδανίδης, 44’ Τζιώρας

Απέδρασε από τα Φάρσαλα η Νίκη Βόλου καθώς στο πρώτο ημίχρονο καθάρισε τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχασε ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Βούλγαρη και έτσι η Νίκη Βόλου με τα τέρματων των Ιορδανίδη και Τζιώρα έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Μάρκου, Καραμπούζης, Κούλπας (74’ Αραπίτσας), Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος (83’ Κατσανάκης), Τλούπας, Χατζής, Καραγκούνης (83’ Καμισσόπουλος), Βούλγαρης

Νίκη Βόλου (Φάντζιο Μπούις): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Καρτσαμπάς Χρ., Βέργος, Λάιος, Ζιώγας (46’ Καρτσαμπάς), Ιορδανίδης, Ντόλγκι, Τζιώρας (90’ Σιωμός), Ματθαίου (55’ Βουρδάκης), Τζάθας (68’ Αναστασίου)

Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Ιτέας 0-0

Στο Πανθεσσαλικό στο μηδέν κόλλησαν και οι δύο ομάδες με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες για να σκοράρει, αλλά η πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων απέτρεψε το πολυπόθητο τρίποντο και την απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ολυμπιακός Βόλου (Λάκης Μπακάλης): Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Κόκας, Νόνης, Τόσκας, Ρόκας, Διβανές (78’ Μέμος), Κόλα, Σεχολάρι (61’ Σέττος), Θέος (84’ Ευθυμιάδης), Καμπλιώνης

Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Λαμπρόπουλος, Αρκουμάνης, Δρίβας, Ζανιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Τοπούζι(90+4’ Βάσος), Κοντογιώργος, Αλεξίου, Αντωνίου (90+2’ Χαλαστάνης), Σεΐτι (84’ Κουτσούμπας).

ΑΟ Θήβα - Οπούντιος Μαρτίνου 3-0

ΣΚΟΡΕΡ: 18', 45' Χατζηλάμπρου, 48’ Αργυρίου

Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα ο ΑΟ Θήβας για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε 3-0 επί του Οπούντιου Μαρτίνου εντός έδρας, ξεφεύγοντας πέντε βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού.

ΓΣ Αλμυρού - ΑΠΟΚ Βελούχι 5-1

ΣΚΟΡΕΡ: 43’, 58’, 62’ Φλίγκος, 49’ Μιχάλης, 86’ Μπιρμπίλης) / 28’ Κατσαδούρος

Τι κι αν προηγήθηκε με τον Κατσαδούρο στο 28ο λεπτό, ο ΑΠΟΚ Βελούχι διασύρθηκε τελικά με 5-1 από τον ΓΣ Αλμυρό με τον Φλίγκο να πετυχαίνει τρία τέρματα. Έτσι οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Οπούντιο Μαρτίνου.

ΓΣ Αλμυρός (Κώστας Σταματίου): Σταυράκης (79' Τσομπανόπουλος), Φαράντος (82' Χολέβας), Μπαρούτας, Κόκκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής (77' Μπιρμπίλης), Σαββίδης, Κυπτίου, Μιχάλης (71' Θωμαϊδης), Φλίγκος, Κοντοβάς

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλιας, Μπογδάνος, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Χαλλής (77' Σκοπέτος), Σερπάνος, Κατσαδούρος, Μπακαλίδης (36' Φλωράκης), Κακάβας, Παχής (72' Χρυσικός)

Ρήγας Φεραίος - Αμβρυσσέας Διστόμου 2-1

ΣΚΟΡΕΡ: 33' αυτογκόλ Τέλλος, 58' Καρλιάμπας / 29' Κωστούλας πέν.

Σπουδαία νίκη για τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο που ενώ έχανε 0-1, τελικά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κυνηγήσει εν συνεχεία τις ελπίδες του για παραμονή.

Η βαθμολογία

Βόλος ΝΠΣ 42

Νίκη Βόλου 30

Αλμυρός 28

Αστέρας Ιτέας 25

Θήβα 25

Αμβρυσσέας 23

Ολυμπιακός Βόλου 21

Σέλλανα 20

Ρήγας Φεραίος 16

Διγ. Νεοχωρίου 12

Οπούντιος 11

Αχ. Φαρσάλων 10

Βελούχι 6

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Οπούντιος Μαρτίνου - ΑΠΟΚ Βελούχι

Νίκη Βόλου - Θήβα

Διγενής Νεοχωρίου - ΓΣ Αλμυρός

ΝΠΣ Βόλος - Αχιλλέας Φαρσάλων

Αμβρυσσέας Διστόμου - ΑΟ Σελλάνων

Ρήγας Φεραίος - Ολυμπιακός Βόλου

Ρεπό: Αστέρας Ιτέας