Ο Κ.Ο.Καρδίτσας έκοψε την πίτα του

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 18:29

Σε πολύ ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα οι αθλητές, προπονητές, γονείς, φίλοι και Διοίκηση του Κολυμβητικού Ομίλου Καρδίτσας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τρίτη 30/1.

Ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Νούσιος συγχάρηκε τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας και των ομάδων ΠΟΛΟ ανδρών και γυναικών για τις διακρίσεις και της επιδόσεις τους, ευχαρίστησε τους προπονητές όλων των τμημάτων, της μικρής πισίνας, των ακαδημιών, της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας, των ενηλίκων, της υδρογυμναστικής και της υδατοσφαίρισης και έθεσε ως στόχους της νέας χρονιάς την διάδοση των αθλημάτων του υγρού στίβου και της αγάπης για την κολύμβηση στα παιδιά και τους νέους. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ορέστης Ψαχούλας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Μιχάλης Τάντος, οι αντιδήμαρχοι κ. Ξυλωμένος, η σύμβουλος κ. Μπακαλάκου, ο σύμβουλος κ. Δημακόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Μουζακίου κ. Σοφία Τόλια, η πρώην βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο Διοικητής της Π. Υ. κ. Σωτ. Κορέλας, ο πρόεδρος της ΑΚΑΚ κ. Δημήτρης Γκούγκλιας, ο αντιπρόεδρος της ΑΚΑΚ κ. Γιώργος Τσαπράζης, οι εκπρόσωποι του Νηρέα Καρδίτσας κ. Νατάσσα Κουτσώνη και Βασιλική Κουτσώνη, η εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντίνα Μπουρνή, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Ευάγγελος Τίκας και ο Ταμίας της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Θεσσαλίας κ. Φώτιος Μούστος. Θερμές ευχές και ευλογία απέστειλε μέσω του εκπροσώπου του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος.

Η Διοίκηση του ΚΟΚ επ’ ευκαιρία αυτής της γιορτής ευχαριστεί τους προπονητές: Γιώργο Γκινή, Χριστίνα Μάγγου, Χρήστο Γκούμα, Γιώργο Θώδη, Τριαντάφυλλο Τίκα, Γιώργο Όντρια, Βάσω Κουκουζέλη, Γιώργο Καρανάσιο, Ιόλη Μαρζαβού Αθανάσιο Χρυσικό, τη γραμματέα κ. Κέλλυ Γούλα, τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και τους υπαλλήλους του ΔΟΠΑΚ, τους αθλητές και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, και ιδιαιτέρως την εταιρεία Θεόνη Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τον κ. Ανδρέα Μπρουζιώτη, γεωπόνο, για την χορηγία τους για τις εμφανίσεις της προαγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, το κατάστημα Αθλητικών Ειδών Αλεξανδρής και όλους όσους μας συμπαραστέκονται στις δράσεις μας και υπόσχεται, σε πείσμα όλων των δυσκολιών, να συνεχίζει να υπηρετεί το άθλημα της κολύμβησης, όπως κάνει, επί 35 χρόνια.