Οι Βέλγοι γνώρισαν τα κούλουμα

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 22:57

Στην Καρδίτσα βρέθηκαν πέντε παιδιά, πέντε μαθητές από το σχολείο Lyceum Aalst Belgium του Βελγίου και την Καθαρά Δευτέρα απόλαυσαν τα κούλουμα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καρδιτσομαγούλας.

Στην Καρδίτσα βρέθηκαν πέντε παιδιά, πέντε μαθητές από το σχολείο Lyceum Aalst Belgium του Βελγίου συνοδευόμενα από την καθηγήτρια τους Nina Vandepapeliere.

Τα παιδιά κέρδισαν το εισιτήριο τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό move2Learn (Learn2move) που συμμετείχαν και ήρθαν να γνωρίσουν τους συνεργάτες τους από το 3ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας.

Φιλοξενούνται για δύο ημέρες, Κυριακή και Δευτέρα στο ξενοδοχείο Άστρον και υπεύθυνη φιλοξενίας είναι η φιλόλογος κ. Σταυρούλα Σιατήρα.

Η κ. Σιατήρα συνοδεύει τα παιδιά στιας διάφορες ξεναγήσεις και την Καθαρά Δευτέρα ήταν καλεσμένοι του προέδρου του τοπικού συμβουλίου κ. Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, στο Δημοτικό διαμέρισμα Καρδιτσομαγούλας όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κούλουμα.

Τα παιδιά φάνηκαν πολύ χαρούμενα με αυτό που έβλεπαν και μάλιστα συμμετείχαν συμβολικά στον χορό μαζί με τον πρόεδρο. Στο τέλος παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και την καύση του βασιλιά καρνάβαλου, ενώ όπως μας είπε η κ. Σιατήρα θα συνεχιζόταν η ξενάγηση τους και σε άλλα σημεία της Καρδιτσομαγούλας.