Παντοδύναμος στο σπίτι του

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 21:29

Με το 73-55 κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, ο Α.Σ.Κ. έφτασε στις δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Καρδίτσα.

Σε 10-0 έφτασε το ρεκόρ του Α.Σ.Καρδίτσας στο κλειστό της πόλης μας, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Δέκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κάτι που οφείλεται στη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων προς την ομάδα, την οποία οι παίκτες μετατρέπουν σε ενέργεια και πάθος μέσα στο παρκέ. Μετά από τρεις εβδομάδες, με δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια να μεσολαβούν, ο Α.Σ.Κ. επέστρεψε στο σπίτι του και επικράτησε εύκολα του Ερμή Λαγκαδά με 73-55.

Για ένα ακόμη αγώνα, η αμυντική λειτουργία έδωσε στους «κυανόλευκους» τη δυνατότητα να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, από το ξεκίνημα πήραν προβάδισμα στο σκορ και σε αρκετά σημεία του αγώνα, έφτασαν τη διαφορά και πάνω από 20 πόντους. Το τελικό 73-55 ήρθε απόλυτα δίκαια και η ομάδα, το πανηγύρισε μαζί με τους φιλάθλους που αποτελούν τη μεγάλη δύναμη.

Με το ροζ φύλλο της Κυριακής, ο Α.Σ.Καρδίτσας έφτασε στις 14 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στα τελευταία 13 παιχνίδια μετρά ρεκόρ 11-2, κάτι που του έχει επιτρέψει να βρίσκεται μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μια εξαιρετική πορεία, που καθιερώνει την ομάδα στη Β’ Εθνική και ταυτόχρονα της δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει με ακόμη περισσότερη διάθεση μέχρι το φινάλε. Που θα φτάσει ο φετινός Α.Σ.Κ.; Αυτό δεν απασχολεί την ομάδα, καθώς τέτοιου είδους σκέψεις συνήθως αποπροσανατολίζουν. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της Κυριακής, αλλά και όπως πιστοποιεί η εξέλιξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, οι εκπλήξεις παύουν να είναι εκπλήξεις και γίνονται ρουτίνα. Άρα, ο στόχος του Α.Σ.Κ. είναι να βλέπει κάθε αγώνα ξεχωριστά, με προσοχή, με συγκέντρωση και σωστή προετοιμασία. Πηγαίνοντας βήμα-βήμα, με ενθουσιασμό αλλά και με σταθερότητα, οι «κυανόλευκοι» φιλοδοξούν να είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς κυνηγώντας μέχρι τέλους τη νίκη. Οι παγίδες του πρωταθλήματος είναι πολλές, το ίδιο και οι ευκαιρίες. Γι’ αυτό και η προσπάθεια της ομάδας είναι να μείνει δυνατή, συγκεντρωμένη και συμπαγής μέχρι το τέλος, όταν και θα γίνει ο απολογισμός.

Νίκη και για την Κ21

Με νίκη συνέχισε και η ομάδα νέων του Α.Σ.Καρδίτσας, που μετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ Θεσσαλίας. Οι νέοι του Α.Σ.Κ. πιστοποίησαν την αγωνιστική τους άνοδο, επικρατώντας με 51-67 στα Τρίκαλα της Πράσινης Γωνιάς.

Στις 10 Μαρτίου ο χορός του Α.Σ.Καρδίτσας

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 9 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο «Κέντια» θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Α.Σ.Καρδίτσας. Μια βραδιά που υπόσχεται κέφι, χορό, αλλά και εκπλήξεις, ο Α.Σ.Κ. προσκαλεί όλους τους φίλους του να δώσουν το «παρών». Οι προσκλήσεις διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης.