Επιμένουμε Ελληνικά...

Γράφει ο Γιώργος Αμβροσίου

Σε αυτή τη χώρα της μεγάλης οικονομικής κρίσης, που όλα καθημερινά πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, όλοι μας ρίχνουμε τα βάρη στους άλλους και αφήνουμε τον εαυτό μας έξω από κάθε ευθύνη.

Φωνάζουμε γιατί δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά, ενώ αγοράζουμε ξένα προϊόντα. Αν πάει κάποιος στο lidl και άλλα πολυκαταστήματα κυρίως ξένων συμφερόντων, θα βρει να πωλούνται ντομάτες, Βελγιου, λαχανικά Ολλανδίας και γενικά προϊόντα από όλη την Ευρώπη. Την ίδια ώρα τα Ελληνικά προϊόντα συνεχώς φθίνουν, αλλά και γενικότερα όσα συνεχίζουν να παράγονται στη χώρα μας, οι εταιρείες έχουν περάσει σε ξένες πολυεθνικές.

Η μόνη σωτηρία μας τη χώρα μας είναι να ψωνίζομαι πλέον από μικρά καταστήματα και να αγοράζουμε προϊόντα μικρών παραγωγών. Με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που παράγουν καθαρά τοπικά προϊόντα και αφήνουν εισόδημα στον τόπο μας, δίνουν θέσεις εργασίας στα παιδιά μας και γενικά φέρνουν λεφτά στον τόπο, ενώ όλοι οι άλλοι στέλνουν το εισόδημα στο εξωτερικό.

Αν θέλουμε λοιπόν να εξασφαλίσουμε ότι αυτή η χώρα δεν είναι καταδικασμένη σε αργό θάνατο, μια είναι η λύση. Να Επιμένουμε Ελληνικά... Να μην πω όμως τίποτα περισσότερο. Διαβάστε το σχετικό κείμενο στην διπλανή εικόνα που τα λέει όλα...