Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα...

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 19:42

Κώστας Τσιάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 Fm: “Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα από Τσίπρα και Καμμένο - Εξεταστική Επιτροπή για να έρθει όλη η αλήθεια στο φως”.

Την πρόταση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία θα διερευνήσει την αλήθεια σχετικά με τις συνομιλίες του Υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου με έναν καταδικασμένο για υπόθεση ναρκωτικών, επανέλαβε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τσιάρας.

«Η κυβέρνηση ήρθε στην εξουσία με τη ρομφαία της κάθαρσης. Και παρά το γεγονός ότι εμείς υπερψηφίσαμε όλες τις Εξεταστικές που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας απέρριψε την πρόταση της ΝΔ για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για όλα όσα οδήγησαν στα capital controls και την οικονομική ασφυξία του α’ εξαμήνου του 2015. Σήμερα που έχει ανακύψει εξίσου σοβαρό θέμα με έναν υπουργό να συνομιλεί επί 12 φορές με έναν καταδικασμένο για υπόθεση ναρκωτικών, εμείς ζητάμε να έρθουν όλα στο φως. Ο κ. Τσίπρας και οι Βουλευτές της πλειοψηφίας δεν έχουν το περιθώριο να αρνηθούν τη σύσταση μια τέτοιας Εξεταστικής Επιτροπής», σημείωσε ο γαλάζιος Γραμματέας.

Απαντώντας στις δημοσιογραφικές ερωτήσεις του Ανδρέα Παπαδόπουλου και του Θανάση Φουσκίδη ο κ. Τσιάρας σημείωσε, ότι «η συγκυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να δώσει σοβαρές, υπεύθυνες και ειλικρινείς απαντήσεις για ένα θεσμικό ζήτημα που αφορά τη Δημοκρατία μας.

«Όσες φορές και αν προκλήθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και όσες φορές και αν προκλήθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν δόθηκε καμία απολύτως απάντηση σε κανένα απολύτως ερώτημα. Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά.