Θα αγωνιστώ για τους επιχειρηματίες...

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 19:44

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες- μέλη του τμήματος Εμπορίου, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας ενημερώσω ότι κατεβαίνω υποψήφια για το Επιμελητήριο Καρδίτσας, με τον συνδυασμό "Νέο Ενωτικό Επιμελητήριο" και επικεφαλής τον κ. Ευάγγελο Λέμα.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με τα κοινά και θα ήθελα τη στήριξή σας και την ψήφο σας, γιατί πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ επάξια και θα προσπαθήσω να δώσω λύση σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εμπορικός κόσμος.

Με την επαφή που έχω με έμπορους, γνωρίζω ότι υπάρχει ένα μικρό κομμάτι, που δεν γνωρίζει ακόμη και σήμερα το ρόλο που παίζει το Επιμελητήριο για τους εμπόρους.

Αυτό που μπορώ να σας πω όμως είναι ότι εφόσον μας εκλέξετε, σε κάθε συνεδρίαση του, η πόρτα του Επιμελητηρίου θα είναι ανοιχτή για κάθε επαγγελματία, να μας ενημερώνει για τα προβλήματά του και να βρίσκουμε όλοι μαζί τη λύση για το καλό των επιχειρήσεων του Νομού μας.

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας με το "Νέο Ενωτικό Επιμελητήριο" στη Διοίκηση του ΕΒΕ, θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις, διεκδικώντας από το Δήμο θέσεις πάρκινγκ για τους καταστηματάρχες του κέντρου για τους πελάτες τους, (που πληρώνουν πρόστιμα, όταν αφήνουν για λίγο τα αυτοκίνητά τους να ψωνίσουν) για τα καταστήματα εστίασης με τα τραπεζοκαθίσματα, για τα οποία τιμωρούνται οι επαγγελματίες του χώρου, και τόσα άλλα (φόροι, δημ. τέλη), που ταλαιπωρούν τους επιχειρηματίες του Νομού μας.

Για όλα τα παραπάνω, δώστε μου με την ψήφο σας τη δύναμη να εκλεγώ και να αγωνιστώ για εσάς.

Με τιμή

Μαρία Διαμαντή

Τμήμα Εμπορίου