Προς τον υπουργό της Αταξίας...

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 21:40

Γράφει ο Γεώργιος Μακρυνίκας, Μαθηματικός, Πρ. Νομάρχης Γρεβενών

ΕΙΔΗΣΗ : Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά δέχθηκαν επίθεση από μπαχαλάκηδες οι οποίοι δεν ήταν κουκουλοφόροι αλλά μασκαράδες!

Η επίθεση αυτή είναι καταδικαστέα απο όλους τους φιλήσυχους Έλληνες .

Ομως, ας δούμε τι πιστεύει το κυβερνών κόμμα γι’ αυτήν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον υπουργό Δημόσιας… Αταξίας, που μίλησε το πρωί σε ραδιόφωνο: «Κάποιοι θέλουν την αποσταθεροποίηση την χώρα»... και συνέχισε λέγοντας ότι «η σταθεροποίηση της χώρας θα πρέπει να είναι σκοπός όλων των κυβερνώντων για να προχωρήσουμε χωρίς μνημόνια σε καλύτερες συνθήκες».

Βρέ υπουργέ της ΑΤΑΞΙΑΣ , σήμερα είδες σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας επειδή χτύπησαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ; Σε ερωτώ :

1ον : Που ήσουν τόσα χρόνια στρατηγέ που

α) καιγόταν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ...

β) Τα γραφεία της ΝΔ δεχόταν μέχρι και όλμο από τρομοκράτες...

γ ) Τεράστιας αξίας δημόσια περιουσία, αλλά και ιδιωτική, έχει καταστραφεί...

δ) Έχει κινδυνεύσει η ζωή πολλών αστυνομικών ....

ε) έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά πολλοί άνθρωποι από μπαχαλάκηδες....

στ) έχουν καεί άνθρωποι ΜΑΡΦΙΝ ....

ζ) το Πολυτεχνείο είναι πλέον χώρος διακίνησης παρανόμων και ορμητήριο καταστροφέων.

Γιατί ποτέ δεν μίλησες......

2ον : Ποιός θέλει δηλαδή να ρίξει την κυβέρνηση; 3ον : Συνασπίστηκαν οι ποιοί , για να ρίξουν τον λαοπρόβλητο Τσίπρα; 4ον : Μήπως οι χθεσινοί δράστες είναι βαλτοί, αλλά από ποιους; Τους έβαλαν ακροδεξιοί; Μήπως η Νέα Δημοκρατία, ή ο Σόιμπλε; Όλα αυτά είναι αστείοι ισχυρισμοί που δεν χρήζουν ιδιαίτερα σοβαρής αντιμετώπισης, αλλά που δείχνουν που το πάς εσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί...

Το κόμμα σου υπουργάρα... συνέβαλε τα μέγιστα στην αποσταθεροποίηση του 2008 και εκμεταλλεύτηκε το κίνημα των αγανακτισμένων για να πάρει την εξουσία ...

Σχέδιο αποσταθεροποίησης ήταν αυτό που έγινε το 2008 , τότε που καιγόταν η Αθήνα από τους κουκουλοφόρους αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά τους υπέθαλπε ή τουλάχιστον τους κάλυπτε.

Σχέδιο αποσταθεροποίησης υπουργάρα!!!! ήταν όταν από το 2012 κάποια συγκεκριμένα ακροαριστερά και ακροδεξιά κέντρα εκμεταλλεύτηκαν το κίνημα των Αγανακτισμένων και μ’ αυτό έριξαν και την κυβέρνηση Σαμαρά...

Αυτά είναι σχέδια αποσταθεροποίησης κύριε ... στα οποία συνέβαλε και ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι πέντε μολότοφ που έριξαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Έλεος.

Αυτά που λες περί σχεδίων αποσταθεροποίησης και άλλων... φαντασμάτων είναι ανοησίες Υ. Προφανώς τις άνομες αυτές ενέργειες κάνουν ακραία και περιθωριακά στοιχεία. Κάποιοι νομίζουν ότι έτσι θα γίνει η επανάσταση.

Αυτά τα ακραία και περιθωριακά στοιχεία κύριοι του Σύριζα ... τα είχατε στους κόλπους σας και τους καλύπτατε. Να θυμίσω στους καλοπροαίρετους συμπατριώτες μου , ότι στελέχη του Σύριζα τρέχανε και προσπαθούσαν να αποφυλακίσουν όσους μπαχαλάκηδες συνελλάμβανε η αστυνομία. Τέλος δικηγόροι του Σύριζα αναλάμβαναν την υπεράσπιση τους στα δικαστήρια χωρίς αμοιβή...