Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 27χρονο

  • Κατηγορία: ΤΡΙΚΑΛΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 23:57

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σήμερα τα ξημερώματα, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μόλις τρία χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα.

Λίγο μετά τις 3.30 π.μ., Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρώτα εξαδέλφια, ηλικίας 27 ετών, καταγόμενα από την Πιαλεία, εξετράπη της πορείας του κατευθυνόμενο από τα Τρίκαλα προς την Πύλη, στο ύψος της συνοικίας Αμπελάκια. Αποτέλεσμα ήταν, αρχικά, το όχημα να προσκρούσει στο κράσπεδο και στη συνέχεια να ισοπεδώσει κυριολεκτικά στο πέρασμά του την μεταλλική περίφραξη καθώς και την πόρτα επιχείρησης – μάντρας αυτοκινήτων, προκαλώντας και την ανατροπή του οχήματος. Άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ανέσυραν νεκρό έναν από τους δύο επιβαίνοντας του αυτοκινήτου, τον 27χρονο Βασίλειο Βάϊου του Νικολάου, ο οποίος είχε υποστεί πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τραυματισμένος ανασύρθηκε και ο πρώτος εξάδερφος του θύματος, με το ίδιο ονοματεπώνυμο και συνομήλικός του Βασίλειος Βάϊου του Χρήστου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Τροχαίας Τρικάλων, η οποία διενεργεί και τη σχετική προανάκριση, δείχνουν απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό, σε ένα σημείο όπου λόγω της στροφής που υπάρχει χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πλέον επικίνδυνα, στην έξοδο των Τρικάλων από την τελευταία συνοικία της πόλης, όπου μάλιστα έχουν σημειωθεί 7 θανατηφόρα δυστυχήματα την τελευταία 15ετία.

Να σημειωθεί ότι ο κύριος λόγος την εκτροπής του αυτοκινήτου από την πορεία του φέρεται να είναι η υπερβολική ταχύτητα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το υλικό κάμερας ασφαλείας κοντινής -στο σημείο του συμβάντος- επιχείρησης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ