Κατέκλυσαν την πλαζ για τον Μίλτο Πασχαλίδη

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 15:05

Πάνω από 2500 άτομα, βρέθηκαν στην Πλάζ Πεζούλας για να παρακολουθήσουν την συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη.

Πάνω από 2500 άτομα κατέκλυσαν την Πέμπτη 10 Αυγούστου την Πλαζ Πεζούλας για να παρακολουθήσουν την συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λιμνών 2017.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης για δυόμιση ώρες ερμήνευσε τα νέα του τραγούδια από το δίσκο “Περσείδες” και έκλεισε με τα γνωστά αγαπημένα του τραγούδια.

Την έναρξη του φεστιβάλ κήρυξε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Κριτική

Είναι αλήθεια ότι ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι ένας πολύ σημαντικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός. Η επιλογή του όμως να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας στην παρουσίαση του νέου του δίσκου με τίτλο “Περσείδες”, κούρασε το κοινό. Μάλιστα, η δουλειά αυτή χαρακτηρίζεται από έναν πολύ μελαγχολικό στίχο που έκανε την συναυλία να είναι σε πολλά σημεία της καταθλιπτική.

Στο τέλος που ερμήνευσε τα γνωστά αγαπημένα του τραγούδια, αποζημίωσε τον κόσμο που μπόρεσε να μείνει μέχρι τότε, μιας και πάνω από τους μισούς είχαν πάρει τον δρόμο του γυρισμού για το σπίτι τους, χωρίς την αίσθηση του ανθρώπου που αυτό το βράδυ διασκέδασε.

Νομίζουμε ότι θα ήταν ποιο σωστό να είχε επιλεγεί συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Φυσικά, η περιφέρεια που πλήρωσε την συναυλία, δεν μπορούσε να γνωρίζει εξ' αρχής ότι ο Μίλτος Πασχαλίδης θα επέλεγε αντί να πει τα αγαπημένα του τραγούδια, να λανσάρει τα νέα του τραδούδια που όμως δεν ενθουσίασε το κοινό.

Γιώργος Αμβροσίου