Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βασίλης Μαυρομάτης

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 17:46

Ο γνωστός ηθοποιός, έζησε για δύο δεκαετίες στην Καρδίτσα όπου και διατηρούσε ξενώνα στην Νεράιδα και ήταν παντρεμένος με την συμπατριώτισσα μας ηθοποιό Λίλα Καφαντάρη.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 2:30 στο κοιμητήριο της Καισαριανής στην Αθήνα.

Έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, ο ηθοποιός Βασίλης Μαυρομάτης. Ο γνωστός ηθοποιός, έζησε για δύο δεκαετίες στην Καρδίτσα όπου και διατηρούσε ξενώνα στην Νεράιδα. Ήταν παντρεμένος με την συμπατριώτισσα μας ηθοποιό Λίλα Καφαντάρη.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. «Σήμερα χάσαμε το Βασίλη Μαυρομμάτη, έναν θαυμάσιο ηθοποιό και έναν από τους καλύτερους εκφωνητές τόσο στα παλαιότερα ραδιοφωνικά, διαφημιστικά σποτάκια όσο και αργότερα στα τηλεοπτικά. Ήταν η ψυχή του “Νέου Κύματος” και των μπουάτ στην Πλάκα επί δυο δεκαετίας ( Παράγκα –Αυλαία). Φίλο της μάνας και του πατέρα μου (είχαν παίξει μαζί και στο θέατρο και στο σινεμά) και δικό μου κουμπάρο. Με τη μητέρα μου βαφτίσαμε την κόρη του Ιουλία που είχε αποκτήσει με την πολυαγαπημένη μας Καίτη Χωματά. Τέσσερις γάμοι, πέντε παιδιά. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Στο καλό κουμπάρε. Θα σε σκέφτομαι και θα σ’ αγαπάω πάντοτε».

Ο Βασίλης Μαυρομάτης είχε παντρευτεί τέσσερις φορές και απέκτησε πέντε παιδιά. Ένας από τους γάμους του ήταν με την Καίτη Χωματά και ένας άλλος με τη Λίλα Καφαντάρη και είχαν αποκτήσει μια κόρη την Ηλιάνα που είναι ηθοποιός και εμφανιζόταν στην τηλεοπτική σειρά «Λίτσα.com».

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 2:30 στο κοιμητήριο της Καισαριανής στην Αθήνα.