Χορεύουν οι Τρίτεκνοι...

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 17:53

Στις 28 Ιανουαρίου θα γίνει ο χορός του συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας στο κέντρο ΚΕΝΤΙΑ, όπου θα εορτασθεί η συμπλήρωση δέκα 10 χρόνων από την ίδρυση του.

Ο σύλλογος Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας με τη συμπλήρωση δέκα 10 χρόνων από την ίδρυση του, πραγματοποιεί επετειακή εκδήλωση χοροεσπερίδα η οποία θα γίνει στο κοσμικό κέντρο ΚΕΝΤΙΑ στις 28/1/2017, ημέρα Σάββατο και ώρα προσέλευσης 20:30.

Με την εκδήλωση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του για την μέχρι σήμερα στήριξή τους στις άοκνες προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του συλλόγου μας.

Για τον λόγο αυτό η πρόσκληση θα έχει συμβολικό χαρακτήρα με τιμή μόλις 6 Ευρώ, η οποία θα περιλαμβάνει επιλογή κυρίως πιάτου κ.λ.π..

Η εκδήλωση θα συνδυασθεί και με την ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου μας.

Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους Νίκο Τζουκόπουλο στο κλαρίνο, Γιώργο Χακτσή στο τραγούδι, Γιώργο Χουχουρόπουλο στο μπουζούκι και τέσσερις ακόμη καλλιτέχνες.

Επίσης δεν θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι παρευρισκόμενοι.

Την προσπάθεια αυτή του συλλόγου μας καλούνται να την στηρίξουν όλα τα μέλη ανεξαρτήτως αν ανανέωσαν ή όχι τις κάρτες τους.

Επίσης καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν έγκαιρα τις προσκλήσεις τους διότι έχει εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός.

Η διανομή των προσκλήσεων γίνεται στο γραφείο του συλλόγου, και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου...

Ευχαριστήριο

Επίσης, το Δ.Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους παρακάτω για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση – βράβευση των παιδιών των τριτέκνων που εισήχθησαν σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμόθεο που για μια ακόμη φορά μας τίμησε με την παρουσία του.

Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παναγιώτη Γούλα που μας τίμησε και ήταν ομιλητής στην εκδήλωσή μας και καλωσόρισε τα παιδιά στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Ευχαριστούμε ακόμη τον μαέστρο κ. Νίκο Ευθυμιάδη, τα παιδιά του Ωδείου και τα μέλη της μικτής χορωδίας τους που διάνθισαν μουσικά την εκδήλωσή μας.