Για να μην πάει στο στρατό...

24χρονος από το Καρποχώρι, έβαλε τέρμα στη ζωή του, μιας και την Τετάρτη 8 Μαρτίου θα έπρεπε να παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της Θήβας για να εκτίσει την θητεία του, ενώ στο παρελθών είχε πάρει τέσσερις αναβολές μιας και δεν ήθελε να καταταγεί.

 

Τραγικό τέλος επιφύλασσε για τον εαυτό του ένας 24χρονος Ε.Δ. από το Καρποχώρι Καρδίτσας.

Ο τραγικός αυτόχειρας, βρέθηκε απαγχονισμένος το βράδυ της Τρίτης από τον πατέρα του, μέσα σε αποθήκη.

Ο πατέρας σοκαρισμένος, κάλεσε σε βοήθεια, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αλλά απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια της αυτοκτονίας παραμένουν προς το παρόν άγνωστα, ενώ ο θάνατός του συγκλόνισε το χωριό μιας και ο αυτόχειρας ήταν ένα από τα καλά παιδιά του χωριού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος την Τετάρτη 8 Μαρτίου θα έπρεπε να παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της Θήβας για να εκτίσει την θητεία του, ενώ στο παρελθών είχε πάρει τέσσερις αναβολές μιας και δεν ήθελε να καταταγεί.

Το βράδυ που έθεσε τέρμα στη ζωή του, ήταν μέχρι πριν λίγη ώρα στο καφενείο του πατέρα του με παρέα άλλα παιδιά του χωριού.

Κάποια στιγμή, καληνύχτισε και έφυγε χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό. Ακολούθως πήγε στο σπίτι και ο τραγικός πατέρας που τον βρήκε κρεμασμένο.

Η τελευταία πράξη του δράματος, δόθηκε στις τέσσερις το απόγευμα της Τετάρτης στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στην εκκλησία του χωριού.