Η Καρδίτσα γιορτάζει...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 16:29

Ξεκίνησαν την Παρασκευή οι εορτασμοί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο νομό Καρδίτσας και οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την παρέλαση στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ξεκίνησαν την Παρασκευή οι εορτασμοί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο νομό Καρδίτσας και οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την παρέλαση στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι εκδηλώσεις στην Καρδίτσα είχαν επίκεντρο την προτομή του Γεωργίου Καραϊσκάκη στην ομώνυμη οδό όπου συγκεντρώθηκαν οι μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα είναι σημαιοφόροι και παραστάτες της σημαίας στην παρέλαση και έγινε κατάθεση στεφάνων.

Προηγουμένως ψάλθηκε επιμνημόσυνη δέηση παρουσία των διευθυντών πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Έφης Μητσιάδη και κ. Μιχάλη Παπανούσκα αντίστοιχα και τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Στεφάνια κατέθεσαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο ΕΠΑΛ, καθώς και εκπρόσωποι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου από την μπάντα του Δήμου Καρδίτσας.

Η παρέλαση την ημέρα της επετείου θα γίνει όπως κάθε φορά στις 12 το μεσημέρι και αυτή τη φορά ο καιρός θα είναι σύμμαχος των παιδιών μιας και η ΕΜΥ προβλέπει την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς κελσίου.

 

Οι Καρδιτσιώτες της Αθήνας

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών τίμησε την Παρασκευή στην Αθήνα τους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Κων/νος Κουσαής με παραστάτες την Α' Αντιπρόεδρο, Μαρία Νασιάκου - Κατσαρού και την Γενική Γραμματέα, Θωμαΐδα Τσίπρα κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, στα πλαίσια των επίσημων εκδηλώσεων της Πολιτείας.