Έφυγε ο Ανδρέας Γεωργίου...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 08 Απριλίου 2017 16:30

Έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια, ο δικηγόρος, Ανδρέας Γεωργίου...

Έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου ο Ανδρέας Γεωργίου μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες και νοσηλεύονταν στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Καρδίτσας, νομικός σύμβουλος της αντιπεριφέρειας Καρδίτσας, νομικός σύμβουλος της ΕΠΣ Καρδίτσας και πρόεδρος της ομάδας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Στο παρελθών είχε διατελέσει αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο Καρδίτσας, αντιδήμαρχος Καρδίτσας (2003-2004), πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (1985-1987) και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας (1997-2000).

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 13:00 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε δεχθεί απανωτά πλήγματα από τη ζωή, μιας και πριν λίγα χρόνια είχε χάσει την σύζυγό του και ακολούθως την κόρη του από σπάνια ασθένεια.

Τα τελευταία χρόνια είχε φτιάξει ξανά τη ζωή του. Ήταν παντρεμένος και η σύζυγό του Τζένη, του χάρισε λίγες μέρες πριν ένα γιό που δεν πρόλαβε να χαρεί.

Έχει δύο ακόμη γιούς, τον Αχιλλέα και τον Ευριπίδη που είναι φοιτητές.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Ακαδημίας...

Η ΕΠΣ Καρδίτσας μετά το θλιβερό νέο προχώρησε σε ανακοίνωση για την αναβολή του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Δόξα Μάρκου και ΑΠΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Γίνεται γνωστό ότι ο προγραμματισμένος αγώνας του Σαββάτου 8-4-2017 της Α1΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΔΟΞΑ ΜΑΡΚΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω θανάτου του Προέδρου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και Νομικού Συμβούλου της ΕΠΣ Καρδίτσας Ανδρέα Γεωργίου.

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας συνελθόν εκτάκτως την 8η Απριλίου 2017 επί τω θλιβερώ αγγέλματι του θανάτου του Δικηγόρου και Προέδρου του Συλλόγου Ανδρέα Α. Γεωργίου

Ομοφώνως αποφασίζει τα κάτωθι :

  1. Να παρακολουθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου την εξόδιο ακολουθία.
    2) Να εκφωνήσει επικήδειο λόγο ο συνάδελφος κ. Δημήτριος Ι.Γαρίτος
    3) Να κατατεθεί στέφανος στη σωρό του μεταστάντος.
    4) Να διαβιβασθούν τα συλλυπητήρια του Συλλόγου προς την οικογένεια του μεταστάντος.
    5) Να δημοσιευθεί το παρόν στον ημερήσιο Τύπο της Καρδίτσας.

Καρδίτσα 8-4-2017

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι.ΓΑΡΙΤΟΣ

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας

Ο πρόεδρος Λάμπρος Τσιούκης και τα μέλη της ΝΟΔΕ Καρδίτσας θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη για τον πρόωρο χαμό του γνωστού Δικηγόρου και Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας Ανδρέα Γεωργίου.
Ο Ανδρέας για όλους εμάς αποτελούσε τον συναγωνιστή και φίλο δίνοντας μαζί του καθαρούς ιδεολογικούς αγώνες από την εποχή των νεανικών του χρόνων,καθώς είχε διατελέσει πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ(1985-1987) και της ΝΟΔΕ Καρδίτσας(1997-2000) όπως και αντιδήμαρχος του Δήμου Καρδίτσας την περίοδο 2003-2004, ένας ενεργός πολίτης της τοπικής μας κοινωνίας που πραγματικά θα μας λείψει.
Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Για την ΝΟΔΕ Καρδίτσας

Ο πρόεδρος

Λάμπρος Τσιούκης

Αποχαιρετισμός από τον βουλευτή και Δικηγόρο Σπύρο Λάππα

Σαν βόμβα έπεσε η πληροφορία ότι ο συνάδελφος δικηγόρος, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ανδρέας Γεωργίου, έφυγε, πέταξε να συναντήσει την κόρη του και τη σύζυγό του, που έφυγαν πριν λίγα χρόνια. Να χάνεται η σύζυγος, να χάνεται η λατρευτή του κόρη, και τώρα, νιόπαντρος και περμένοντας το παιδί του, η κληρή μοίρα να "παίρνει' και τον ίδιο. Αδικία, κατάρα, απελπισία, απορία!!! Πως είναι δυνατόν;
Φαίνεται πως οι Μοίρες δεν συνεννοήθηκαν καλά για τη ζωή σου Ανδρέα, φαίνεται πως η Κλωθώ, που γνέθει το νήμα της ζωής, η Λάχεση, που μοιράζει τους κλήρους και καθορίζει τι θα «λάχει» στον καθένα, και η ΄Ατροπος, που χωρίς τον παραμικρό δισταγμό κόβει την κλωστή της ζωής των ανθρώπων, δεν συμφώνησαν σε πολλά πράγματα, είναι βέβαιο όμως πως κάπου έκαναν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Και το λάθος τους ήταν να κόψουν το νήμα της ζωής σου, ένα τεράστιο «λάθος», μία ασύλληπτη αδικία, αφού το «μερίδιο» και το «μερτικό» που σου «έλαχε» ήταν μικρό, πολύ μικρό. ΄Εφυγες «τώρα που ήρθε η ώρα της απόλαυσης της νεάς σου οικογένειας, του σπιτιού, των φίλων, της γαλήνης και της αναπόλησης. Α Δ Ι Κ Ι Α !!!!

Δεν μπορώ να απαλλάξω το μυαλό μου από το συγκλονιστικό νέο: τον χαμό του Ανδρέα Γεωργίου, την ώρα που, μετά τον χαμό της λατρεμένης κόρης του και της συζύγου του, επιχείρσε να φτιάξει νέά οικογένεια, και το έκανε, αφού η νέα του σύντροφος ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ανέμενε τα χαρμόσυνα νέα για τη γέννηση του παιδιού του, η Μοίρα, σαν μανιακή εκδικήτρια, στέλνει τον Χάροντα και θερίζει και τη δική του ζωή. Σαν να φεύγει ο Ανδρέας για να συναντήσει τα προσφιλή του πρόσωπά, σαν να για να ωριμάσει μακριά από τις ματαιότητες της ζωής μας. Σκεπτόμενος ότι ζούσε με την αναμονή του νέου τέκνου του, του αφιερώνω λίγους στίχους του Παλαμά από το ποίημα «ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ»:

«Παιδί, το περιβόλι που θα κληρονομήσεις,

όπως το βρεις κι όπως το δεις να μη το παρατήσεις.

Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα,

και πλούτισε τη χλώρη του και πλάτυνε τη γη του, …

κι αν αγαπάς τα’ ανθρώπινα και όσα άρρωστα δεν είναι,

ρίξε αγιασμό και ξόρκισε τα ξωτικά, να φύγουν,

και τη ζωντάνια σπείρε του μ’ όσα γερά, δροσάτα.

Γίνε οργοτόμος, φυτευτής, διαφεντευτής…».

Αιωνία στου η Μνήμη Ανδρέα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρδίτσας για το θάνατο του προέδρου Ανδρέα Γεωργίου

"Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρδίτσας εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για την τεράστια απώλεια του προέδρου της ομάδας και προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας Ανδρέα Γεωργίου.

Παράλληλα απευθύνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του προέδρου μας και ευχόμαστε την ανάπαυση της ψυχής του".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ηρακλή Παλαμά

"Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του Ανδρέα Γεωργίου, προέδρου της Α.ΠΟ.Κ. και νομικού συμβούλου της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ο εκλιπών υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας της δημιουργίας του Ηρακλή Παλαμά και την δύσκολη περίοδο του φθινοπώρου του 2014 ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε...Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του…"