Οι τρίτεκνοι στον ΦΙΛΟΝΕΙΚΟ

Συνεργασία του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας με τον Πολυχώρο Ψυχαγωγίας και Δραστηριοτήτων ΦΙΛΟΝΕΙΚΟΣ.

Το πρωί της Πέμπτης 19 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας, παιδιά μελών μας βρέθηκαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καρδίτσας και επιμορφώθηκαν στην κυκλοφοριακή αγωγή.

Αυτό το Σάββατο 22 Απριλίου στις 5 το απόγευμα, ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Πολυχώρο Ψυχαγωγίας και Δραστηριοτήτων ΦΙΛΟΝΕΙΚΟΣ διοργανώνουν την δράση με θέμα την επαφή των παιδιών με την φύση και τα ζώα.

Τα παιδάκια θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Φιλόνεικου, να ταΐσουν τα άλογα, τα ελάφια, τα κουνελάκια, τα μίνι κατσικάκια και προβατάκια, να συμμετέχουν στην ιπποκομία, να σκαλίσουν και να ποτίσουν τον λαχανόκηπο και φυσικά να κάνουν ιππασία με τα πόνυ και τα άλογα. Θα μπορέσουν τέλος να παίξουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου και την παιδική χαρά και να χαρούν την ανοιξιάτικη φύση σε μια περιφραγμένη και ασφαλή έκταση 17 στρεμμάτων.

Τόσο η ιππασία όσο και όλες οι υπόλοιπες δράσεις είναι δωρεάν για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου και στους ίδιους προσφέρεται διαρκής έκπτωση 10% σε όλα τα είδη και τις υπηρεσίες του Φιλόνεικου, απλά με την επίδειξη της κάρτας Τριτέκνου.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας, συνεχίζει τις κοινωνικές του δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μελών του σε θέματα του περιβάλλοντος, υγείας, κυκλοφοριακής αγωγής κ.λ.π.

Στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Το πρωί της Πέμπτης 19 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας, παιδιά μελών μας βρέθηκαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καρδίτσας και επιμορφώθηκαν από τον κ. Γιώργο Γούλα για τον τρόπο που πρέπει να κυκλοφορούν τόσο με τα πόδια, όσο και με ποδήλατο.

Τα παιδιά έφυγαν από το πάρκο ενθουσιασμένα και αυτό μας κάνει να οργανώσουμε και άλλες τέτοιες επισκέψεις.

Τα μέλη μας που θέλουν να επιμορφωθούν τα παιδιά τους στην κυκλοφοριακή αγωγή, καλούνται να ενημερώνουν τον σύλλογό μας για να οργανώσουμε νέες επισκέψεις.