Γοητευμένος από τη Λίμνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο ξενοδοχείο Nevros Resort & Spa, στο Νεοχώρι διανυκτέρευσε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και έμεινε γοητευμένος από τις ομορφιές της Λίμνης Νικολάου Πλαστήρα.

Έκανε ποδήλατο στις όχθες τις λίμνης και δήλωσε ευτυχείς που συνδύασε με άριστο τρόπο το τερπνόν δια του ωφελίμου.

Η λίμνη Πλαστήρα απέκτησε έναν ακόμη φανατικό θαυμαστή και αυτό μπορεί ωφελήσει την περιοχή στην πορεία και όταν ο κ. Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός της χώρας...

Διπλά κερδισμένη βγήκε η περιοχή μας από την επίσκεψη στην Καρδίτσα του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μιας και πέρα από την δυνατότητα που είχαν οι αγρότες του νομού μας να κάνουν γνωστά τα προβλήματά τους στον εν δυνάμει επόμενο πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης έγινε πλέον και θαυμαστής της Λίμνης Νικολάου Πλαστήρα.

Ο κ. Μητσοτάκης διανυκτέρευσε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Nevros Resort & Spa, στο Νεοχώρι και δήλωσε γοητευμένος από τις ομορφιές της περιοχής μας. Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ποδηλατάδα στις όχθες τις λίμνης για πάνω από μιάμιση ώρα και γύρισε στο ξενοδοχείο γεμάτος από τις ομορφιές τις λίμνης και όλη της περιοχής.

Ήταν όπως δήλωσε κάτι το εντυπωσιακό και ήταν πολύ χαρούμενος που συνδύασε με άριστο τρόπο το τερπνόν δια του ωφελίμου.

Στο ξενοδοχείο τον πρόεδρο συνόδευαν ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας και ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Το βράδυ, δείπνησαν σε σημείο του ξενοδοχείου με εκπληκτική θέα στη λίμνη και απόλαυσαν εδέσματα της περιοχής που επιμελήθηκε ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Μιχάλης Καπετανάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έμεινε εντυπωσιασμένος από την φιλοξενεία και το επίπεδο των υπηρεσιών του ξενοδοχείου.

Η λίμνη Πλαστήρα απέκτησε έναν ακόμη φανατικό θαυμαστή, κάτι που φάνηκε και από την συζήτηση που έγινε για τις δυνατότητες παραπέρα ανάπτυξης της περιοχής. Αυτό μπορεί ωφελήσει την περιοχή στην πορεία και όταν ο κ. Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός της χώρας...