Μια πριγκίπισσα στην Λίμνη Πλαστήρα

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 17:08

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη της πριγκίπισσας, μέλος της Βασιλικής οικογένειας του Abu Dhabi, Al Reem Al Tenaiji στην Λίμνη Πλαστήρα.

Ο δημιουργός του Ellines in Emirates κύριος Γιώργος Γιαννάκης που δραστηριοποιείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προβάλλοντας την Ελλάδα μέσα από εκδόσεις και Forum για τον Τουρισμό και τα Ελληνικά προϊόντα και η σύζυγος του Ξένια Μπουλομύτη Γιαννάκη συγγραφέας και life coach, φιλοξένησαν στην Λίμνη Πλαστήρα το μέλος της Βασιλικής οικογένειας του Abu Dhabi, Al Reem Al Tenaiji.

Η προσωπική τους φιλία και η συνεργασία της με την κυρία Γιαννάκη αποτέλεσε κίνητρο για την επίσκεψη της όπου μαγεύτηκε από το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και διασκέδασε κάνοντας αθλητικές δραστηριότητες όπως τοξοβολία, κανό, πεζοπορία και ποδήλατο βουνού. Την ημέρα των γενεθλίων της οι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη που την έκανε να χαρεί και να συγκινηθεί. Ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Τσιαντής πρόσφερε χώρο στο βοτανικό κήπο για να φυτευτεί μια ελιά με το άνομα της και η ίδια ως ένδειξη ευγνωμοσύνης έκανε μια σημαντική δωρεά στον Δήμο Πλαστήρα για την διαμόρφωση του Βοτανικού κήπου. Εντυπωσιασμένη από το φυσικό καλός της Λίμνης ξεκινά μια επένδυση η οποία θα δώσει μεγάλη ανάπτυξη και θα τονώσει τον τουρισμό της ευρύτερης περιοχής, επίσης συνεργάτες της συζητούν ήδη με ντόπιους επιχειρηματίες για εισαγωγή των προϊόντων τους στα Εμιράτα.

Ευχαριστημένη και εντυπωσιασμένη από το επίπεδο παροχής υπηρεσιών υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει σύντομα.