Ουρά ψηφοφόρων στην Καρδίτσα για την κεντροριστερά

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 15:56

Ουρές έκαναν το πρωί της Κυριακής οι ψηφοφόροι που έσπευσαν να ψηφίσουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της κεντροριστεράς.

Μέχρι το μεσημέρι σε όλο το νομό είχαν ψηφίσει πάνω από 1300 άτομα, ενώ σε όλη την Ελλάδα οι ψηφοφόροι ίσως ξεπεράσουν τις 200 χιλιάδες...

Τελικά, αυτό που γίνεται με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της κεντροριστεράς είναι εκπληκτικό. Οι ψηφοφόροι που ψήφισαν μέχρι τι μεσημέρι στο νομό Καρδίτσας ξεπέρασαν τις 1300 με την μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων να ψηφίζει στην πόλη της Καρδίτσας.

Πενελλαδικά, έως τις 14:00 είχαν προσέλθει στις κάλπες περισσότεροι από 107.000 πολίτες. Αν η προσέλευση των πολιτών συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει τις 150 και ίσως αγγίξει τις 200 χιλιάδες.

Στο νομό μας λειτουργούν 8 εκλογικά κέντρα με 10 εκλογικά τμήματα και συγκεκριμένα 3 εκλογικά κέντρα στην πόλη της Καρδίτσας (Δημοτική αγορά, έναντι Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου) και από τα υπόλοιπα σε Σοφάδες, Παλαμά, Μουζάκι, Μορφοβούνι, Προάστιο, Κέδρο και Καλλίθηρο.

Στις τελευταίες του δηλώσεις ο Νίκος Αλιβιζάτος υποσχέθηκε ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έως τις 10.30 το βράδυ, εφόσον βέβαια έχουν αντιμετωπιστεί τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν και αποφευχθούν εντάσεις και εντάσεις.