Ενότητα στο επιμελητήριο...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 05:59

Άρθρο των υποψηφίων του μεταποιητικού τμήματος του του συνδυασμού Νέο Ενωτικό Επιμελητήριο με επικεφαλής τον Ευάγγελο Λέμα.

Στις εκλογές της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου 2017, πήραμε την απόφαση να είμαστε υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, στο τμήμα μεταποίησης του συνδυασμού Νέο Ενωτικό Επιμελητήριο με επικεφαλής τον Ευάγγελο Λέμα.

Η απόφασή μας αυτή, πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό για τα όσα βιώσαμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο ΕΒΕ Καρδίτσας. Η εικόνα του επιμελητηρίου έχει πληγεί βάναυσα και πλέον οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην αναγέννησή του.

Αυτό όμως θα γίνει μόνο αν τα μέλη του ΕΒΕ που θα προσέλθουν στις κάλπες, στείλουν στο σπίτι τους, όσους αποτέλεσαν μέρος του προβλήματος. Αυτούς που έκαναν τα μέλη μας να αναρωτιούνται και όχι αδίκως, τι είναι επιτέλους αυτός που τους κάνει να μαλώνουν σαν τα κοκόρια;

Στον συνδυασμό μας, θα βρείτε σε όλα τα τμήματα νέους ανθρώπους, επιτυχημένους επιχειρηματίες, χωρίς βαρίδια από το παρελθών, με όρεξη για δουλειά και μοναδικό στόχο την αναγέννηση του επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Ζητούμε την στήριξή σας για να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Ένα όραμα που ακουμπάει σε μια αγωνιώδη προσπάθεια για αναζωογόνηση της τοπικής αγοράς, μέσα από καινοτόμες δράσεις που θα ξεφεύγουν από τα όρια του νομού μας.

Το επιμελητήριο έχει την δυνατότητα να προτείνει και να συντονίσει δράσεις στις οποίες θα συμμετέχουν όλοι οι φορείς του νομού μας. Έχει την δυνατότητα ποικιλόμορφης στήριξης των μελών του και αυτό θα το κάνει πράξη από την επόμενη των εκλογών. Περισσότερα θα έχουμε την δυνατότητα να πούμε και σε άλλες παρεμβάσεις μας μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην εκλογική διαδικασία και να επιλέξετε αυτή τη φορά τους καλύτερους, τους οποίους είναι σίγουρο ότι θα βρείτε και στα τρία τμήματα του ψηφοδελτίου μας.

Με τιμή

Αμβροσίου Γεώργιος

Κερβανίδης Ευάγγελος

Λιάμπος Ευάγγελος

Μαντζαλής Παναγιώτης

Πάττας Αθανάσιος

Ψαρρής Νικόλαος

Υποψήφιοι Τμήματος Μεταποίησης