Άγνωστος θώπευσε 44χρονη στην πλατεία Λάππα.

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 21:51

Δεν τίθεται θέμα απόπειρας βιασμού, αναφέρουν κύκλοι της αστυνομίας...

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στην Πλατεία Λάππα. Συγκεκριμένα, μια 44χρονη γυναίκα, ενώ περπατούσε επί της πλατείας, την πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας και την θώπευσε στα οπίσθια.

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε και πρόβαλε αντίσταση με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε άτακτο φυγή. Η γυναίκα κατάγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και περιέγραψε ότι ο άνδρας φορούσε άσπρα παπούτσια, ήταν ψηλός και αδύνατος.

Δεν τίθεται θέμα απόπειρας βιασμού

Δημοσίευμα του τοπικού τύπου που έκανε λόγο για απόπειρα βιασμού της παθούσας, προκάλεσε αδίκως τον πανικό στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας που δεν έχει συνηθίσει σε παρόμοια περιστατικά.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, πληροφορήθηκε από την αστυνομία ότι δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα βιασμού και ότι οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν. Είναι φυσικά μια κατακριτέα και παράνομη πράξη από τον δράστη και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση για την σύλληψή του.

Σε κάθε περίπτωση όμως καλό θα κάνουν τα ΜΜΕ να είναι περισσότερο προσεκτικά σε τέτοιου είδους ζητήματα που μπορεί να σκορπίσουν τον πανικό στους πολίτες...