Καταγγελίες Μπουραζά για τα σκουπίδια στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 22:46

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Πέτρος Μπουραζάς έθεσε θέμα ότι στην σύμβαση της καθαριότητας υπάρχουν συγκεκριμένες εργασίες που όμως οι ίδιες ακριβώς περιλαμβάνονται και σε άλλη εργολαβία.

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παίσης, ανέφερε ότι ο δήμαρχος για να εμπλουτίσει την εργολαβία με περισσότερα χρήματα έβαλε τις ίδιες εργασίες για να απαντήσει ο δήμαρχος ότι αυτή είναι άποψη του κ. Παίση.

Ο κ. Μπουραζάς χαρακτήρισε ψευδείς τους ισχυρισμούς του δημάρχου τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει ακριβείς τεχνική περιγραφή και εν προκειμένου την συλλογή των εύφλεκτων υλικών.

Ο δήμαρχος δεν απευθύνεται σε άτομα κατώτερης νοημοσύνης. Μάλιστα έδειξε ένα έγγραφο που αφορούσε την μελέτη για την συλλογή εύφλεκτων υλικών. Διαβάζουμε εδώ ότι μαζεύουν τα ξερά χόρτα τέσσερις φορές από το Νεοχώρι μέχρι το φράγμα. Εδώ χαρίζουμε λεφτά στον εργολάβο. Καθαρίζουν τον δρόμο Λαμπερό – Ιερά Μονή Πέτρας. Άλλα πεταμένα λεφτά και φυσικά κανείς δεν ξέρει αν έγιναν οι εργασίες. Η σύμβαση για την καθαριότητα όσων αφορά τον καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων είναι διάτρητη. Είδε ποτέ κανένας τον εργολάβο να καθαρίζει πλατείες;