Απάντηση του Δήμου Μουζακίου στην κ. Ντούρβα

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 19:30

Οι θεομηνίες απαιτούν συνεργασία και όχι στείρα αντιπολίτευση και μικροπροσωπικές σκοπιμότητες.

Ατύχησε η επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Μουζακίου κ. Ντούρβα στην προσπάθειά της να κάνει αυτό που ξέρει καλά, στείρα αντιπολίτευση, εκμεταλλευόμενη τη σφοδρή χιονόπτωση της προηγούμενης εβδομάδας που συνοδεύτηκε από ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Το μόνο που κατάφερε ήταν για μία ακόμη φορά να εκτεθεί στα μάτια των δημοτών μας, που έχουν πλήρη εικόνα για την αποτελεσματικότητα αντιμετώπισης της θεομηνίας από το Δήμο Μουζακίου

Βέβαια δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την κ. Ντούρβα καθώς μέχρι τώρα έχει δώσει μόνο δείγματα στείρας άρνησης και μικροπροσωπικών σκοπιμοτήτων. Χαρακτηριστική ήταν η σκηνή σε κεντρικό δρόμο του Μουζακίου όπου η κ. Ντούρβα με εξαιρετικά έντονο ύφος επέπληττε συνυποψήφιό της διότι είχε το θάρρος να συγχαρεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τη δημοτική αρχή για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του πρωτοφανούς χιονιά.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Μουζακίου πλήρως προετοιμασμένη αντιμετώπισε τη θεομηνία με αποτελεσματικότητα και καθάρισε το σύνολο των δρόμων σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Στον ίδιο ρυθμό κινούμαστε και με τα σημερινά δεδομένα αφήνοντας σε άλλους τις μικρότητες και τις σκοπιμότητες. Εξάλλου οι δημότες μας γνωρίζουν και έχουν ήδη εξάγει τα συμπεράσματά τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες μας για τη συνεργασία που είχαν με την αρμόδια αντιδημαρχία και τα συνεργεία καθαρισμού. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό του Δήμου και της ΔΕΥΑΜ διότι υπερέβαλλαν εαυτούς δουλεύοντας ακατάπαυστα για πάρα πολλές ώρες συνεχόμενα. Εξαιρετική ήταν η συνεργασία μας και με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Καλούμε τέλος και τη μειοψηφία να συνεργαστεί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καταθέτοντας τις απόψεις και την εμπειρία της ώστε να γίνουμε όλοι καλύτεροι επ’ ωφελεία των δημοτών μας. Εξάλλου οι θεομηνίες απαιτούν συνεργασίες και όχι στείρα αντιπολίτευση.