Yποβιβασμός της Τράπεζας Πειραιώς στο Λιοντάρι

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 19:29

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Νέο πλήγμα για το Δ. Σοφάδων ο υποβιβασμός της Τράπεζας Πειραιώς στο Λιοντάρι»

Με δήλωσή του ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος καυτηρίασε τον υποβιβασμό του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λιοντάρι (πρώην ΑΤΕ) αναφέροντας τα εξής:

«Ο υποβιβασμός του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λιοντάρι είναι ένα νέο πλήγμα για τον τόπο μας. Απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο κατάστημα που στο παρελθόν στήριξε την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, ακολουθεί πλέον την τύχη του καταστήματος Κέδρου αγνοώντας τους κατοίκους όλων των παρακείμενων κοινοτήτων που επί δεκαετίες το αγκάλιαζαν και του έδιναν δύναμη και ευρωστία.

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι η συγκεκριμένη απόφαση, η οποία ήταν έγκαιρα γνωστή «εις τους παροικούντες τη Ιερουσαλήμ», δεν είναι τωρινή αλλά λήφθηκε πριν ένα χρόνο όταν το κατάστημα υποβιβάστηκε και χαρακτηρίστηκε «κινητό συνεργείο».

 Έφυγε το Δημόσιο, τώρα αναχωρούν σιγά σιγά και οι ιδιώτες απ’ τον τόπο μας. Δυστυχώς η εξυπηρέτηση του πολίτη της επαρχίας εξακολουθεί να καίγεται για χάρη του «ορθολογισμού».

Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα η δημοτική μας παράταξη θα εκφράσει θεσμικά και στο βαθμό που της αναλογεί την αντίθεσή της στην εξέλιξη αυτή.»