Κύριε Τσίπρα φύγετε αποτύχατε και ως «μαχητής της διαφάνειας».

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 14:27

Γράφει ο Γεώργιος Μακρυνίκας, Μαθηματικός, Πρ. Νομάρχης Γρεβενών.

Είναι αλήθεια ότι ένα μαγάλο μέρος του λαού στάθηκε δίπλα σας ως  νέο, άφθαρτο πρόσωπο και πολέμιο όπως δηλώνετε της διαπλοκής και διαφθοράς....

Σε όλους τους τόνους λέγατε , ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η δύναμη που θα επιφέρει κάθαρση. Που θα χτυπήσει τη διαπλοκή...

Ας δούμε 2,5 χρόνια μετά,  πόσο όμως αληθινή είναι η εικόνα αυτή του «μαχητή της διαφάνειας» και του ανθρώπου που παλεύει κατά των όποιων συμφερόντων; Ενα δεδομένο ότι υπήρξατε ψεύτης... Θα δούμε τώρα στο ρόλο του δικαστεί τα καταφέρατε ; να βάλετε στη φυλακή και να μας σώσετε απο τους ¨κλέφτες¨.

Η αλήθεια είναι ότι  τόσο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όσο και οι Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και Θωμάς Λιακουνάκος φυλακή μπήκαν επί προηγουμένων κυβερνήσεων και συγκεκριμένα επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Και σήμερα άπαντες αποφυλακίστηκαν στα χρόνια της εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως σας!

 Όλοι τους, κυκλοφορούν ελεύθεροι, κάποιοι εξ αυτών όπως ο Άκης προκαλούν μάλιστα ενώ ο κ. Λιακουνάκος μπορεί και να βρίσκεται σε κάποιο νησί.

Επίσης τη Χρυσή Αυγή την τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί η δικαιοσύνη επί των ημερών και πάλι του Αντώνη Σαμαρά.

Και τι  κάνει τώρα η Δικαιοσύνη;

Δυόμιση χρόνια χρονοτριβεί ,  μη θέλοντας προφανώς να πάρει μια δυσάρεστη για την αριστερή κυβέρνηση απόφαση.

Υπόθεση Παπασταύρου(πρ. σύμβουλος του Σαμαρά). Προσωπικά εσείς από το βήμα της Βουλής τον είχατε  καταδικάσει – καταστρατηγώντας κάθε έννοια Δικαιοσύνης.

Και τι έγινε , αθωώθηκε απο την Ελληνική δικαιοσύνη και οι επικριτές του βγήκαν με πρωτοσέλιδα και ζητάνε συγγνώμη για όσα είπαν κι έγραψαν.

Υπόθεση Κατερίνας Σαββαϊδου (πρ. γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων). Τόσες και τόσες καταγγελίες κάνατε... Και αυτή απαλλάχθηκε από τις εις βάρος της κατηγορίες με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Αθώος επίσης βρέθηκε από το  Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο και ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθανάσιος Ράντος τον οποίο διαπόμπευσε αγρίως η ΑΥΓΗ κατόπιν προφανώς εντολών σας... για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Υπόθεση Μαρτίνη για το Ερρίκος Ντυνάν. Οι περίφημες αποκαλύψεις του προφυλακισμένου , μόνο γέλιο για να μην πω κάτι χειρότερο προκάλεσαν , αφού κανένα  τρανταχτό στοιχείο δεν παρουσιάστηκε .

Υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ . Τα ίδια και χειρότερα .... κι ας διαφήμιζε δεξιά κι αριστερά το μαντρόσκυλό σας ο Πολάκης πως «θα συνταραχθεί το Πανελλήνιο» από την υπόθεση.

Υπόθεση των λαθραίων τσιγάρων . Επι των ημερών σας , επί 7 μήνες την έκλωθαν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές  και που αφορούσαν προϊόντα της εταιρείας ΣΕΚΑΠ ( του φίλου σας Σαββίδη ) , έρχεται να θυμίσει το πόσο κούφιες ήταν οι υποσχέσεις σας , περί πάταξης της λαθρεμπορίας κι εύρεσης για αυτού του τρόπου επιπλέον εσόδων.

Υπόθεση του NOOR 1 . Καλύψατε έναν υπουργό τον Καμμένο ο οποίος μιλούσε με ισοβίτη , πιέζοντας του να είναι δώσει... έστω και με ψεύτικα στοιχεία κατά του Μαρινάκη ( που απο φίλος σας έγινε τώρα εχθρός, γιατί δεν σας κάνει τα χατήρια).

Αυτός είναι ο τρόπος αντίληψης της εξουσίας από το συνεταιράκι σας τον  Πάνο Καμμένο.

Τα «ξεχασμένα» εκατομμύρια στα πόθεν έσχες υπουργών σας , τί έγιναν ; 

τα δημόσια έργα του εκλεκτού της αριστερής κυβέρνησης , του Χρήστου Καλογρίτσα ο οποίος με τα βοσκοτόπια επιδίωξε να εξαγοράσει τηλεοπτική άδεια, άκρα του τάφου σιωπή....

Κύριε Τσίπρα δεν πείθεται ούτε και ως  «ο πρωθυπουργός Δικαστής».

Το καλύτερο που μπορείτε  να κάνετε , αν αγαπάτε τη χώρα , να πάτε σπίτι σας...

Να ασκήσεται το επάγγελμα του μηχανικού... - το οποίο φαίνεται από την ομιλία σας στη Κοζάνη - το ξεχάσατε παντελώς...