Πόπη Σχοζοδήμου και Scoop Art Gallery

  • Κατηγορία: ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 22:46

Η ζωγράφος Πόπη Σχιζοδήμου υποδέχθηκε τους φίλους στον μοναδικό προσωπικό της χώρο και τους χάρισε μια μοναδική βραδιά...

Στον μοναδικό προσωπικό της χώρο Scoop Art Gallery (Γλάδστωνος 5 Τρίκαλα), την Πέμπτη το βράδυ η ζωγράφος Πόπη Σχιζοδήμου και τους χάρισε μια μοναδική βραδιά...

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την λήξη της έκθεσης ''Ταξίδι στα χρώματα" η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και δέχθηκε πλήθος επισκέψεων τόσο του φιλότεχνου κόσμου όσο και της πολιτικής εξουσίας από τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και όλη την Θεσσαλία.

Την μέρα αυτή κορυφώθηκαν οι εορταστικές δράσεις της Scoop Art Gallery όπου μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες (μικροί και μεγάλοι) είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε με τη μουσική και τα τραγούδια των μαθητών του μουσικού σχολείου.

Οι Βάιος Κουκουλέτσος (στο μπάσο), Φίλιππος Παππάς (στην κιθάρα), Νίκος Μουργελάς (στην τρομπέτα) και η φοιτήτρια πανεπιστημίου Μακεδονίας στο τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης, Κωνσταντίνα Όλγα Κωτούλα (στο τραγούδι), έκαναν περισσότερο όμορφη με ένα αξέχαστο μελωδικό ταξίδι που έδεσε φανταστικά με το ''Ταξίδι στα χρώματα".

Η Scoop Art Gallery είναι ένας πολυδιάστατος δια-καλλιτεχνικός χώρος ο οποίος αποτελεί ζωντανό πυρήνα τέχνης και δράσης στο κέντρο των Τρικάλων.

Να θυμίσουμε ότι στην Scoop Art Gallery έκθεταν τα έργα τους οι παρακάτω σπουδαστές της σχολής.

Ντίνος Δημητρούλης, Ελένη Καρρά, Βασιλική Κατράνα Μποτσέτου, Σοφία Κατσάνα, Έφη Παπαθανασίου, Σόφη Παπαθανασίου, Νίκος Πλιάτσικας, Νίτσα Μάγγου, Δήμητρα Μπήνα, Ζωή Τσίνα, Μαρία Φανουράκη, και Θέμης και Νίκος Χιώτης, Ευαγγελία Καπάκου, Εύη Βράκα,Γεωργία Κατσάρου, Γιάννης Μαράβας, Εβελίνα Βαρβομπίτη , Θωμάς και Πέτρος Τάπανα, Ευδοκία Τσίγκα, Δάφνη Βαίου, Δημήτρης Καραούλας, Νίκος Κόγιας, Λυδία Γαζέτα, Αλέξανδρος και Κυριακή Ζήντρου, Γιώργος Καλαμάρας, Χρήστος Κόγιας, Αντωνία και Ιωάννα Αμβροσίου.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά έργα της ζωγράφου Πηνελόπης Σχοζοδήμου...