Η πλατεία της Λάρισας αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει την Κυριακή όλα τα οχήματα (αυτοκίνητα και μηχανές) που ξεπέρασαν τις 150 συμμετοχές! 

Σε ένα πολύ πλούσιο διήμερο εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οχήματα μιας άλλης εποχής από όλη την Ελλάδα όπου ο ιδιαίτερος χαρακτήρας τους, και η παλιά τους τεχνολογία τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Παράλληλα τα πληρώματα των ιστορικών οχημάτων απόλαυσαν μοναδικές διαδρομές και ομορφιές του τόπου μας.

Η 1η Πανθεσσαλική Συνάντηση Ιστορικών Οχημάτων συνδιοργανώθηκε από τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Λάρισας (Classic Car Club Larissa), τη Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας και Vespa Λάρισας και τη Φ.Ι.Ο (Φίλοι Ιστορικών Οχημάτων Βόλου). 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα πληρώματα, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή της συνάντησης, τους Χορηγούς μας που με την ενίσχυση τους συνέβαλλαν στο μέγιστο, τη Φιλαρμονική που πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση, τον Δήμο Αγιάς για την άψογη φιλοξενία και τον Δήμο Λαρισαίων για τη στήριξη και την όλη την βοήθεια και φυσικά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.