Δέματα γεμάτα αγάπη...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 22:14

Η Ιερά μας μητρόπολη μοίρασε και φέτος σε άπορους συμπολίτες μας δέματα με τρόφιμα και πολύ αγάπη με τις ευχές για Καλή Ανάσταση...

Κανένα σπίτι αυτές ειδικά τις μέρες δεν πρέπει να μείνει χωρίς φαγητό και η μητρόπολη μας κατέγραψε τις ανάγκες και μοίρασε συνολικά 2160 δέματα σε όλη την μητροπολιτική μας περιφέρεια.

Ευχαριστίες του Σεβασμιότατου προς τους ευσεβείς χριστιανούς που βοηθούν το φιλανθρωπικό έργο του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου, τους ιερείς, τις κυρίες που διακονούν στα Σπίτια Αγάπης και Πανελλήνια ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων για την συλλογή 800 κιλών τροφίμων.

Στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας, οι συνάνθρωποι μας που έχουν οικονομικά προβλήματα ολοένα και πληθαίνουν. Έτσι, όαση αποτελούν οι προσπάθειες της Ιεράς μας μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και του μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμόθεου για την ανακούφιση των ανθρώπων που υποφέρουν.

Κανένα σπίτι αυτές ειδικά τις μέρες δεν πρέπει να μείνει χωρίς φαγητό και η μητρόπολη μας κατέγραψε τις ανάγκες και μοίρασε συνολικά 2160 δέματα σε όλη την μητροπολιτική μας περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκαν 90 δέματα από το Σπίτι Αγάπης Καρδίτσας και ακόμη 20 από το Σπίτι Αγάπης Φαρσάλων, 35 από το Παλαμά, 35 από το Σοφάδων και 20 από το Αγναντερό.

Επίσης, μοιράστηκαν 970 δέματα από τα ενοριακά φιλόπτωχα ταμεία και άλλα 1000 δέματα από τις υπόλοιπες ενορίες της Ι. Μητροπόλεως.

Σύνολο, μοιράστηκαν 2160 δέματα σε όλη την Μητροπολιτική Περιφέρεια.

Κάθε δέμα περιλαμβάνει: Κοτόπουλο, κιμά, μακαρόνια, ρύζι, κριθαράκι, ρύζι, γάλα, λάδι και ντοματοπολτό.

Δηλώσεις Σεβασμιότατου

Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Σπίτι Αγάπης Καρδίτσας και μοίρασε τα δέματα.

Σε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ευσεβείς χριστιανούς που βοηθούν το φιλανθρωπικό έργο του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου. Την Πανελλήνια ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων για την συλλογή 800 κιλών τροφίμων από την εκδήλωση “Ο Αη βασίλης άργησε μια μέρα”. Τους υπεύθυνους των Σπιτιών Αγάπης, τους Ιερείς και τις κυρίες που διακονούν σε αυτές.

Επίσης, ευχαρίστησε τους ιερείς και τα μέλη των Ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλου τον κόσμο, υγεία, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.