Θρήνος στην Δαφνοσπηλιά...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 12:07
Ο 57χρονος Καρδιτσιώτης Σεραφείμ Γκορτζάς από την Δαφνοσπηλιά Καρδίτσας, είναι ανάμεσα στους 15 νεκρούς από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Είχε πάει για κυνήγι με άλλους δύο φίλους του και παρέσυρε το αυτοκίνητό τους ο χείμαρρος...
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις φίλοι ξεκίνησαν από το Μαρούσι Αττικής όπου διέμεναν και πήγαν στην περιοχή της Νέας Περάμου για να κυνηγήσουν. 
 
«Ω Θεέ μου» αναφώνησε ο γιος του μόλις αντίκρισε το πτώμα κατά την οδυνηρή διαδικασία της αναγνώρισης. Συγγενείς αλλά και πολλοί φίλοι του εκλιπόντος βρίσκονταν από νωρίς στο νοσοκομείο, ελπίζοντας ότι ο Σεραφείμ θα είχε επιβιώσει.
 
 
Ο 57χρονος Καρδιτσιώτης Σεραφείμ Γκορτζάς από την Δαφνοσπηλιά Καρδίτσας, είναι ανάμεσα στους 15 νεκρούς από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Ο άτυχος  57χρονος είχε πάει για κυνήγι με άλλους δύο φίλους του και ένας χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις φίλοι ξεκίνησαν από το Μαρούσι Αττικής όπου διέμεναν και πήγαν στην περιοχή της Νέας Περάμου για να κυνηγήσουν. Κάποια στιγμή, ενώ περνούσαν από χείμαρρο, διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητό τους επέπλεε. Οι δύο, άνοιξαν την πόρτα και βγήκαν από το αυτοκίνητο, ενώ ο τρίτος έμεινε μέσα σε αυτό.
Η κατάληξη ήταν, αυτός που έμεινε στο αυτοκίνητο να βγει σώος και αβλαβής, ο 57χρονος να παρασυρθεί και να βρει τραγικό θάνατο από πνιγμό και ο τρίτος να σωθεί εν θαύματος μιας και πιάστηκε από ένα δέντρο και γλίτωσε.
Ο 57χρονος βρέθηκε νεκρός από τα σωστικά συνεργεία που ερευνούσαν για αγνοούμενους και αναγνωρίστηκε από τον γιο του στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου γίνεται η συγκέντρωση των σορών. «Ω Θεέ μου» αναφώνησε ο γιος του μόλις αντίκρισε το πτώμα κατά την οδυνηρή διαδικασία της αναγνώρισης. Συγγενείς αλλά και πολλοί φίλοι του εκλιπόντος βρίσκονταν από νωρίς στο νοσοκομείο, ελπίζοντας ότι ο Σεραφείμ θα είχε επιβιώσει.
Ο Σεραφείμ Γκορτσάς ήταν τεχνίτης δικτύου του ΟΤΕ και είχε πρόσφατα βγει στην σύνταξη.
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει στην  Δαφνοσπηλιά