Εντυπωσιακή η Παυσιλυπούπολη

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 23:04

Ξεκίνησε και επίσημα η εορταστική περίοδος στην Καρδίτσα με τον δήμο Καρδίτσας να παρουσιάζει φέτος μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης.

Ξεκίνησε και επίσημα η εορταστική περίοδος στην Καρδίτσα με τον δήμο Καρδίτσας να παρουσιάζει φέτος μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης. Όλα ξεκίνησαν από την Δημοτική Αγορά και ακολούθως έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία.

Ακολούθως, όλοι εν πομπή, ξεκίνησαν για το Παυσίλυπο όπου παρουσία χιλιάδες κόσμου, έγινε το άνοιγμα της πύλης του «πύργου» της Παυσιλυπούπολης που φέτος είναι αφιερωμένη σε κάστρα και ιππότες.

Την πόρτα άνοιξε ο δήμαρχος Φώτης Αλεξάκος, ντυμένος με ειδική στολή σύμφωνα με την περίσταση, ενώ δρώμενα παρουσίαζαν μέλη των θεατρικών τμημάτων του θεάτρου «Όψεις».

Με το άνοιγμα της πύλης, ο ουρανός γέμισε από βεγγαλικά που έδωσαν άλλο χρώμα στη βραδιά που με σύμμαχο τον καιρό, ήταν κάτι το αξέχαστο κυρίως για τους μικρούς μας φίλους.

Τα σπιτάκια της Παυσιλυπούπολης με τον Αη Βασίλη, το εργαστήριο του Πηλού κ.λ.π. Έγινα πόλος έλξης για τα παιδιά.

Όλα δείχνουν ότι φέτος η πόλη της Καρδίτσας θα έχει ξεχωριστό χρώμα και αυτό που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί στην πόλη μας.