Επισκέψεις του συνδυασμού ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 23:40

Τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο και τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο, επισκέφτηκαν ο επικεφαλής κ. Ευάγγελος Λέμας και μέλη του συνδυασμού, ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.

Τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο και τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο, επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης, ο επικεφαλής κ. Ευάγγελος Λέμας και μέλη του συνδυασμού, ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.

Στις συναντήσεις, ο κ. Λέμας και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού, τόνισαν στους κ. Τσιάκο και Αλεξάκο ότι ο συνδυασμός επιδιώκει να κάνει την μεγάλη αλλαγή στο επιμελητήριο και αυτό θα σημάνει και την έναρξη μια νέας σχέσης με τους υπόλοιπους φορείς του νομού μας για το καλό του επιχειρηματικού κόσμου και όχι μόνο.

Πρέπει να μπει ένα τέλος το τέλμα των τελευταίων χρόνων και αυτό θα συμβεί αν το επιμελητήριο διοικηθεί από ανθρώπους με ανοικτό πνεύμα, διάθεση συνεργασίας και κυρίως άφθαρτους.

Στόχος μας είναι να φέρουμε ξανά τους επιχειρηματίες κοντά στο επιμελητήριο.

Οι δύο άντρες, τόνισαν ότι είναι ανοικτοί σε κάθε είδους συνεργασία και επέστησαν την προσοχή σε όλους μας ότι αν το επιμελητήριο συνεχίσει να σπαράσσετε, αυτό θα είναι και ταφόπλακα του στην συνείδηση του κόσμου, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο κ. Λέμας και όλα τα μέλη του συνδυασμού.

Με την ευχή ότι η επόμενη μέρα θα βρει τον συνδυασμό μας δυνατό, δώσαμε όλοι μαζί την υπόσχεση ότι όλοι μαζί, επιμελητήριο, περιφέρεια και δήμοι θα γίνουμε ένα για το καλό των πολιτών αυτού του νομού, μιας και η ευημερία των επιχειρήσεων, σχετίζεται με την ευημερία όλων των πολιτών.