Επίσκεψη στον μητροπολίτη μας...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 11:44

Πραγματοποίησαν ο επικεφαλής κ. Ευάγγελος Λέμας και μέλη του συνδυασμού, ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.

Τον σεβασμιότατο μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμόθεο επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης, ο επικεφαλής κ. Ευάγγελος Λέμας και μέλη του συνδυασμού, ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.

Ο μητροπολίτη μας υποδέχθηκε με θέρμη και ευχήθηκε πατρικός, καλή επιτυχία στις εκλογές, επιχειρηματική και προσωπική επιτυχία, αλλά κυρίως υγεία σε όλους μας.

Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος και ο κ. Λέμας μετέφερε στον σεβασμιότατο την άποψη όλων μας ότι το επιμελητήριο και η εκκλησία πρέπει να έχουν αγαστή συνεργασία που θα αποβεί εις όφελος του κοινωνικούς συνόλου. Αυτό διότι η εκκλησία επιτελεί ίσως το σημαντικότερο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο στη χώρα μας, σε μια κοινωνία που σπαράσσετε από την ανεργία και την οικονομική δυσπραγία.

Ο σεβασμιότατος εξέφρασε την χαρά και ικανοποίησή του που ο συνδυασμός μας απαρτίζετε από ανθρώπους που διαπνέονται από αρχές που σκοπό έχουν να σταθούν δίπλα στα προβλήματα των αδυνάτων συμπολιτών μας και φυσικά των επιχειρηματιών.

Με την ευχή ότι η επόμενη μέρα θα βρει τον συνδυασμό μας δυνατό, δώσαμε την υπόσχεση ότι όλοι μαζί, εκκλησία, επιμελητήριο, περιφέρεια, δήμοι, κοινωνικοί φορείς κ.λ.π. θα γίνουμε ένα για το καλό των πολιτών αυτού του νομού, μιας και η ευημερία των επιχειρήσεων, σχετίζεται με την ευημερία όλων των πολιτών.