35 στρέμματα για την Αναγέννηση

Το Υπ. Γεωργίας παραχώρησε την έκταση στην περιφέρεια με σκοπό να ανεγερθεί αθλητικό κέντρο για την ερασιτεχνική Αναγέννηση.

Μεγάλη ημέρα είναι πλέον η Πέμπτη 15 Μαρτίου για την οικογένεια της Αναγέννησης, καθώς παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, υπεγράφη η παραχώρηση της έκτασης 34,7 στρεμμάτων από το Δημόσιο στην Περιφέρεια, έτσι ώστε να δρομολογηθεί το μεγάλο έργο που αφορά το νέο γήπεδο των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

Μια μεγάλη μέρα είναι η Πέμπτη 15 Μαρτίου του 2018 για την Αναγέννηση....

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου, παρουσία κλιμακίου της κυβέρνησης, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και των Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ.κ. Κώστα Αγοραστού και Βασίλη Τσιάκου και με το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Αναγέννηση σύσσωμο να δίνει το παρών, υπέγραψε την παραχώρηση της έκτασης 34,7 στρεμμάτων από το Δημόσιο στην Περιφέρεια για να δρομολογηθεί το μεγάλο έργο του συλλόγου μας!

Όπως είναι ήδη γνωστό έχουν δεσμευτεί οι πρώτες 500.000 από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, έχουν ήδη δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που θα χρηματοδοτήσει το έργο και το όνειρο αρχίζει πλέον να υλοποιείται...

Η έκταση θα παραχωρηθεί προς χρήση στον ΑΣ Αναγέννηση που εκεί θα στεγάσει τα σύγχρονα όνειρά του....

Η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης και όλοι οι σκεπτόμενοι Καρδιτσιώτες γιορτάζουν....

Ο δρόμος άνοιξε χάρη στον αγώνα συγκεκριμένων ανθρώπων που ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια, συντονίστηκαν και απέδειξαν πως ακόμη και σήμερα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα....

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλα όσα έγιναν και θα γίνουν σε επόμενη ανάρτηση.

Επίσης και σχετική ανακοίνωση με λεπτομερή αναφορά σε όσα συνέβησαν και όσα μας περιμένουν...

Οι ΦΩΤΟ είναι από την παρουσία στο χώρο όπου θα γίνει το γήπεδο της Αναγέννησης.