Τα χαλασμένα ασανσέρ του νοσοκομείου Καρδίτσας

Ο συμπολίτης Βασιλάκης Ηλίας, χρειάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο Καρδίτσας και είχε την ατυχία να πέσει πάνω στα χαλασμένα ασανσέρ.

 

Γράφει σχετικά: Το πίσω κτίριο του νοσοκομείου εκεί που στεγάζεται η καρδιολογική κλινική, η μονάδα μεσογειακής κλπ εξυπηρετείται κυρίως από αυτά τα δυο ασανσέρ.

Δείτε τις εικόνες, το αριστερό είναι στα σκοτάδια αφού και οι τέσσερις λάμπες φθορισμού είναι καμένες και κανείς δεν το χρησιμοποιεί. Στο δεξιό, από τις τέσσερις λάμπες ανάβει μόνο η μία (στην εικόνα δεν φαίνεται καθαρά) και το ερώτημα είναι η τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου τι κάνει, γιατί πληρώνεται; Ούτε μια λάμπα ρε παιδιά, τόσο πολύ γραμμένα τα έχετε; Δεν μιλάμε για κάτι σοβαρό, τόσο απλά πράγματα και δεν κάνετε τίποτα; Παρόμοια προβλήματα υπάρχουν σε όλο το νοσοκομείο, πράγματα που διορθώνονται πολύ εύκολα κι όμως...Οι υπεύθυνοι του ιδρύματος τι κάνουν, απολαμβάνουν το μισθό τους; Όπως άλλωστε όλοι οι βολεμένοι Έλληνες...

Φυσικά, ο Ηλίας δεν τα ξέρει όλα πολύ καλά. Τα συγκεκριμένα ασανσέρ εξυπηρετούν και ολόκληρη της παθολογική κλινική του τρίτου ορόφου και φυσικά, είναι τα μοναδικά σε όλη την πτέρυγα που χωράνε ένα κρεβάτι. Το άλλο μονό ασανσέρ που είναι από την άλλη μεριά προς την πρώην Α΄ παθολογική, είναι μόνο για μεταφορά προσώπων.

Έτσι, τα δύο αυτά ασανσέρ έχουν καθημερινά πολύ μεγάλο φόρτο και θα πρέπει να λειτουργούν ταυτόχρονα και τα δύο, να είναι σε άριστη κατάσταση και να είναι πεντακάθαρα. Σπάνια όμως λειτουργούν και τα δύο μαζί και αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Φυσικά, η ευθύνη δεν είναι μόνο της τεχνικής υπηρεσίας, αλλά και του ιδιώτη συντηρητή του ασανσέρ που θα πρέπει να φροντίσει για την ομαλή λειτουργία όλων των θαλάμων σε όλο το νοσοκομείο. Άραγε, η διοίκηση του νοσοκομείου τι γνώμη έχει επί του θέματος;