Πήρε το αυτοκίνητον τους φωτιά και ο Ε65 τους πήρε 1,5€ διόδια!

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 21:41

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβει ο Δημήτριος Γιώτης από το Μαυρομμάτι Καρδιτσης που σε ανάρτησή του στο FACEBOOK δήλωσε ότι νιώθει αηδιασμένος από την συμπεριφορά της εταιρείας του Ε65.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Τους ζήτησαν και τα ...ψιλά !!!

Μεταβαίνοντας σήμερα (Παρασκευή 20 Απριλίου) το απόγευμα για την Αθήνα ο γαμπρός μου η κόρη μου και η επτάχρονη εγγονή μου στον νέο δρόμο Ε65 κοντά στην περιοχή στο χωριό Κέδρος Καρδίτσας λίγα μόλις χιλ. από τα διόδια το Ι.Χ. επιβατικό τους αυτοκίνητο που επέβαιναν καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ευτυχώς πρόλαβαν και εγκατέλειψαν έγκαιρα το όχημα πριν να εγκλωβισθούν μέσα με τραγικά αποτελέσματα. Το τραγελαφικό της όλης “υπόθεσης” και γι' αυτό το δημοσιεύω, η υπάλληλος των διοδίων και ενώ προσπαθούσαν να περάσουν το καμένο όχημα φορτωμένο και παρά τη δήλωση του γαμπρού μου [επαγγελματίας οδηγός] ότι μέσα στο αυτοκίνητο κάηκαν όλα τα έγγραφα και τα χρήματά τους τα δικά του και της κόρης μου και ήταν σε κατάσταση σοκ με τη μικρή τους κόρη ξυπόλητη και τρομαγμένη, αυτή τους ζήτησε να πληρώσουν 1.50 ευρώ για να διέλθουν με το συνοδευτικό Ι.Χ. του πατέρα του γαμπρού μου.

Να το αποδώσω στον Καπιταλισμό του κερατά;

Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας.