×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Γ.Σ. Μουζακίου - Γ.Σ. Λέοντες Τυρνάβου αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 12:05

Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ, η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του Γ.Σ. Λέοντες Τυρνάβου.

Οι παίκτες του Μουζακίου μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και νίκες. Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν για την τοπική ομάδα καθώς δεν θα αγωνιστούν για διαφορετικούς λόγους οι Τσίγκας, Ψύρρας, Μπαμπάκος και Σκούρας. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Λαμπρινάκου που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και θα δώσει κανονικά το παρόν.

Από την πλευρά της η ομάδα του Τυρνάβου, διαθέτει ένα αξιόλογο και έμπειρο σύνολο παικτών, προερχόμενη από μια σπουδαία εμφάνιση και νίκη την προηγούμενη αγωνιστική.

Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα του Μουζακίου είχε επικρατήσει με σκορ 46-57.

Το Δ.Σ. καλεί όλο το φίλαθλο κοινό να έρθει στο κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου και να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών της.

Ο αγώνας έχει ορισθεί για το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 19:00. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι κκ. Λιλής - Μπαρμπούτης.