Στο 92' κέρδισε η Αναγέννηση – Έχασαν τα Σέλλανα

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 09:49

Ήταν για τα Σέλλανα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική (4ος όμιλος).

Όλα τα αποτελέσματα και οι σκόρερ...

Ο Ηρακλής Λάρισας αποδείχθηκε δύσκολο εμπόδιο και επικράτησε με 3-0 του Α.Ο. Σελλάνων και πανηγύρισε τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ενώ στο φινάλε κέρδισε η Αναγέννηση τον Αετό Μακρυχωρίου και πήρε το δύσκολο τρίποντο.

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ (3ος ΟΜΙΛΟΣ) - Τα αποτελέσματα

Κοζάνη – Ατρόμητος Παλαμά (αναβολή)

Αναγ. Καρδίτσας – Αετός Μακρυχωρίου 1-0

Δίας Δίου – ΑΣ Μετέωρα 1-0

ΠΟ Ελασσόνας – Μακεδονικός Φούφα (αναβολή)

ΠΟ Φήκης – Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-0

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΑΕ Καρίτσας 2-2

Ηρακλής Λάρισας – ΑΟ Σελλάνων 3-0

Ρεπό: Ερμής Αμυνταίου

 

Η βαθμολογία (4η αγωνιστική)

1. Καρίτσα 7-2 10

2. Αναγέννηση Καρδίτσας 6-3 8

3. Αετός Μακρυχωρίου 7-2 7

4. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 7-4 7

5. Σέλλανα 4-4 6

6. Ηρακλής Λάρισας 4-1 5

6. Ατρόμητος Παλαμά 3-2 5

8. Τσαριτσάνη 3-6 4

9. Ερμής Αμυνταίου 3-6 3

10. Φήκη 2-5 3

11. Δίας Δίου 1-1 3

12. Π.Ο.Ε 3-7 2

13. Μακεδονικός Φούφα 0-1 0

14. Μετέωρα 0-23 0

15. Κοζάνη 0-3 0

* Ηρακλής Λάρισας, Φήκη, Π.Ο.Ε, Ατρόμητος Παλαμά και Δίας έχουν ένα ματς λιγότερο, η Κοζάνη δύο και ο Μακεδονικός Φούφα τρία.

 

Επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 1/11, 15:00)

Ατρόμητος Παλαμά – Αετός Μακρυχωρίου

ΑΣ Μετέωρα – Κοζάνη

Μακεδονικός Φούφα – Αναγ. Καρδίτσας

Ερμής Αμυνταίου – Δίας Δίου

Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΠΟ Ελασσόνας

ΑΟ Σελλάνων – ΠΟ Φήκης

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Ηρακλής Λάρισας

Ρεπό: ΑΕ Καρίτσας

 

Στο 92' κέρδισε η Αναγέννηση

Με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άρη Λώττα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Αναγέννηση απέφυγε τη “γκέλα” στο Δημοτικό Στάδιο και επικράτησε με σκορ 1-0 του ανταγωνιστικότατου Αετού Μακρυχωρίου Λάρισας για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το πέναλτι κέρδισε ο Τσιρογιάννης σε ανατροπή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ήταν αυτό με το οποίο οδήγησε στους “κιτρινόμαυρους” (που αγωνίστηκαν με λευκά) στη σπουδαία νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η ομάδα της Λάρισας έβαλε δύσκολα πάντως στην Αναγέννηση καθώς κατάφερε να τους εγκλωβίσει και να μην κάνουν παραγωγικό παιχνίδι. Μάλιστα σε κάποιες αντεπιθέσεις θα μπορούσαν κιόλας να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι αλλά ο Κλεομένης Θεολόγης ήταν καθοριστικός παράγοντας και γλίτωσε την εστία του…

Η Αναγέννηση πίεσε με όλες τις δυνάμεις της στο τέλος, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 87′ με τον Τσιρογιάννη όπου σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Μισιρλή, αλλά πήρε το πέναλτι με τον ίδιο παίκτη στις καθυστερήσεις και ο Λώττας ψύχραιμα έκανε το 1-0 κι έδωσε την πολύτιμη νίκη.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Θεολόγης Κ., Εκίζογλου (52’ Θεολόγης Β. – 87’ Βαβλιάκης) Μπακρατσάς (87’ Οικονόμου), Γκουγκούδης (65’ Τσιρογιάννης), Νίκιτς, Αρχοντής, Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Τζέκος, Λώττας, Χασομέρης.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Μπάρδας, Δραγατσίκης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ζησούλης (78’ Σπανός), Κολοβός, Αλεξανδρής, Κατσαμάγκας (88’ Μουξιός), Μάντζαρης, Λεσάϊ (88’ Μπενεχούτσος).

 

Βαριά ήττα για τα Σέλλανα στη Λάρισα

Ήττα με 3-0 στη Λάρισα από τον Ηρακλή για τον Α.Ο. Σελλάνων. Η ομάδα του Προαστίου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι γηπεδούχοι.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες με τον Ηρακλή Λάρισας να «ζωγραφίζει» μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους.

Τα Σέλλανα αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο περίπου που προσπάθησαν, στη συνέχεια δεν είχαν ανάλογη παρουσία και έτσι στο τέλος δίκαια γνώρισαν την ήττα.

Στο 22’ φάουλ του Τζουμάκη, σε κόρνερ ο Παπαγιάννης. Έξι λεπτά αργότερα σέντρα «ξυράφι» του Ναρίνογλου, η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία του Τεντώνη και δεν μπόρεσαν Κακαβίτσης και Τάρτας να την στείλουν στα δίχτυα!

Στο 32’ σουτ του Γκιουρσάνη στα χέρια του Τεντώνη. Δύο λεπτά αργότερα ο Στοΐνοβιτς Χ. από πλεονεκτική θέση από αριστερά έκανε το σουτ πέρασε ψηλά άουτ. Τέλος στο 45’ φάουλ του Ναρίνογλου από αριστερά, την κεφαλιά ο πολύ καλός Χατζόπουλος, σε κόρνερ έδιωξε εντυπωσιακά ο Τεντώνης σίγουρο γκολ!

Στο 53’ ο Φλώρος για τα Σέλλανα δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κακαβίτσης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Στο 64’ κεφαλιά του Τάρτα πέρασε άουτ. Στο 72’ ο Γκιουρσάνης με ένα σουτ πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το 2-0.

Το «κερασάκι στην τούρτα» σημείωσε ο Ναρίνογλου στο 75’ με σουτ για το τελικό 3-0.

Στο 80’ σουτ πολύ καλό του Γκιουρσάνη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

 

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (78’ Καμπέρης), Στοΐνοβιτς Χ., Τάρτας, Τσακίρης, Μπάμης, Γκιουρσάνης (89’ Φώτος), Χατζηλιάδης (89’ Χριστίδης), Ζαφειρίου (89’ Παπαδάκος), Κακαβίτσης (86’ Στοΐνοβιτς Λ.) , Χατζόπουλος.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Τεντώνης, Φλώρος, Ποτόσογλου, Καρλιάμπας, Τσαταλπασίδης (88’ Βαρλάμης), Χάδιαρης, Μούρη (78’ Παπαδόπουλος), Κούλπας, Πρισακάρου (64’ Γεωργοσούλης), Τσουμάνης, Τζουμάκης (64’ Τσιάτας).